HomeViestejäBeth Trutwin19.7.2012 - Viesti Äiti Sekhmetiltä

19.7.2012 - Viesti Äiti Sekhmetiltä

VIESTI ÄITI SEKHMETILTÄ
 
Kanavoinut Beth Trutwin (organiccosmos.ning.com)
19.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Ran lapset!

Muinaishistoriasta on kirjoitettu monia legendoja. Tallennettu nykyhistoriamme on usein kirjoitettu täyttämään niiden pimeiden hallitsijoiden tarpeita, jotka haluavat kätkeä todellisen jumalaisen alkuperänne. On hindulegenda Ramasta ja Sitasta, Ramayana. Hanuman, apinakuningas, auttoi Ramaa kukistamaan pahan demonin, Ravanin, hirviön jolla oli 10 päätä ja 20 kättä. Ravan oli luvannut ottaa maailman haltuunsa ja kaikki tunsivat, että hän onnistuisi. Nuori poika, itse Jumalan inkarnaatio, kukisti pimeän kuninkaan. Tällä kuninkaalla oli pimeät armeijansa, linna haaremeineen ja kaikenlaisine ylettömyyksineen. On sanottu, että vuosia Ravanin kukistamisen jälkeen, Sri Raman kuoltua, hänen kaksi poikaansa, Luv ja Kush, jakoivat kuningaskunnan, mikä ulottui Kiinan yli Egyptiin, pitäen sisällään kaiken sillä välillä. Tämän päivän moderneissa kaupungeissa on edelleen nimiä Raman ajalta.
 
On ollut neljä maa-aikakautta. Nämä tunnetaan nimillä kulta-aika (Sat Yuga), hopea-aika (Treta Yuga), kupariaika (Dwapar Yuga) ja rauta-aika (Kali Yuga). Olemme rauta-ajassa, mikä tunnetaan myös Kaliyugana. Kal merkitsee aikaa ja se merkitsee myös kuolemaa. Tämä on ajan aikakausi. Jumalatar Kali on ajan tuhoaja. Kun tämä aikakausi häviää, niin aikakin häviää. On ajattomuus, kun maa nousee seuraavaan vaiheeseensa ylösnousemuksessa. Ajattomuus merkitsee, että kaksinaisuus on kokenut kuolemansa ja kaikki on palannut ikuisuuteen, ilman alkua ja loppua.
 
Maapallo on moniulotteinen tiedostava olento. Maapallon pyhissä paikoissa on portaaleja, jotka toimivat hyvin viidennen ulottuvuuden yläpuolella tänä aikana, joten tämä on yksinkertaistettu selitys. Tästä syystä kanavat usein sanovat jotain tapahtuvan tiettyyn aikaan eikä sitä tapahdu. He saavat informaation korkeammissa maailmoissa ja tuosta perspektiivistä se, mitä sanotaan, on totta tuolla hetkellä. Totuus muuttuu riippuen sen havaitsemistasosta. Totuus on absoluuttinen, kuitenkin ellei totuuden kuulijalla ole henkistä kypsyyttä tajuta sen merkitystä, niin totuus vaikuttaa hänelle epätodelta. Tämä on yksi syy mielipide-eroihin maanmuutoksista.
 
Neljänä aikakautena maapallo oli vastaavasti 100. ulottuvuudessa, 13. ulottuvuudessa, viidennessä ulottuvuudessa ja kolmannessa ulottuvuudessa. Ollakseen jäsenenä galaksienvälisessä liitossa on toimittava viidennestä ulottuvuudesta tai sen yli. Siitä viritymme jumalaiseen kokonaisuuteen.
 
Silloin kun Luv ja Kush, Raman ja Sitan pojat, hallitsivat kuningaskuntia, alueeseen sisältyi Egypti. Voidaan nähdä samat hindujumalat Egyptin pantheonin jäseninä - apinakuninkaat, lintukuninkaat, leijonakuninkaat ja matelijakuninkaat. Egyptiläinen Toth oli mestarialkemisti, joka oli myös galaktinen. Smaragditaulut hahmottelevat Tothin galaktisia matkoja. Kaikilla muinaisalueilla oli pyhää tietoa, minkä kaiken modernit historioitsijat ovat pyyhkineet pois. Ei virheitä. Yksilöä ei voi kontrolloida ohjelmoimalla, jos hän ymmärtää jumalaisen itsensä.
 
Esitettiin anomus kaukaa. Galaktinen perheemme on aina esittänyt roolia maapallon kanssa. Joka päivä meillä on enemmän ja enemmän aluksia vuorovaikutuksessa ihmiskunnan kanssa, synnyttämässä muutoksen ajattomuuteen. Nämä tehtävät jotka tekevät yhteistyötä ihmiskunnan kanssa ajan lopun nopeuttamiseksi, ovat lisääntyneet moninkertaisiksi kuluneiden kahden viikon aikana. Useimmat eivät huomaa niitä. "Pilvet" jotka peittivät Washingtonin, veivät sähkön, kommunikointiyhteydet ja tietokoneet yli miljoonalta ihmiseltä. Muutoksia on tekeillä. Näette lehdissä lisää pidätyksiä ja hallintovirkamiesten epäonnistumista. Tätä suunnitelman osaa ei voi enää kätkeä harhautustarinoilla. Teidän on muistettava, että kymmeniä miljoonia ihmisiä on hereillä ja tietoisena, täysin kykenevinä auttamaan ihmiskuntaa niiden muutosten synnyttämisessä, joita he haluavat nähdä maapallolla.
 
Olemme astumassa lepojaksoon, kun kaikki uudistuu joksikin uudeksi. Tästä syystä näette pankkien, maiden hallitusten ja uskontojen hajoavan. Myös Pentagon ja kaikki sodat ydinaseineen hajoavat - nähtynä tai ei-nähtynä. Tällaista hajoamista on ennustettu muinaisissa teksteissä ja sitä kutsutaan nimellä Prakritika.
 
Kaikki sielut eivät halua jatkaa maan päällä tänä aikana. He menevät paikkaan, mikä on enemmän vireessä heidän henkilökohtaisen kehityksensä kanssa. Seuraava aikakausi nimeltään Kritika, on puhtauden aikakausi. Vain ne jotka harjoittavat jumalaista ylintä rakkautta, jatkavat maan päällä.
 
Muutoksissa kaikki palautetaan, kaikki uudistetaan. Jatkamme heräämistä kollektiivina. Kevennymme ja meistä tulee kristallisempia kehoissamme. Jatkakaa sitoutumisen syventämistä vain itseenne. Olkaa piittaamatta ympärillänne olevien teoista. Muuttakaa itsenne. Menkää sisäänne ja heittäkää vilpittömästi ja innokkaasti pois ne piirteet, joilla on taipumus jatkaa jäämistänne taakse. Olkaa brutaalin rehellinen itsellenne. Älkää etsikö rakkautta, älkää etsikö lohtua, älkää etsikö hengissä selviytymistä. Pyrkikää parantamaan itseänne korkeimmaksi parhaaksenne. Valmistaudumme kylvämään muutoksen siemeniä. Puhdistuminen on päiväjärjestys.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >