HomeViestejäBeth Trutwin3.5.2012 - Viesti Buddhalta Wesak-täysikuun aikaan

3.5.2012 - Viesti Buddhalta Wesak-täysikuun aikaan

VIESTI BUDDHALTA WESAK-TÄYSIKUUN AIKAAN
 
Kanavoinut Beth Trutwin (organiccosmos.ning.com)
3.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, olen Buddha. Tuon viestin, kun miljoonat juhlivat syntymäpäivääni tänä viikonloppuna. Paljon siitä, mitä syntymästäni on kirjoitettu, ei ole totta.
 
Synnyin Nepalissa noin 400 vuotta kerrottua aiemmin (??). En ole koskaan opettanut uskontoa. Opetin ykseyttä kaiken olevaisen kanssa. Profeetta Jeesus tuotiin opiskelemaan kanssani elämänsä aikana ja hän oli oppilaani. Hänestä tuli boddhisatva. Tämä merkitsee, että hän oli maan päällä kulkeva valaistunut olento. Hän palasi monen vuoden jälkeen oppilaanani opettamaan uskomuksia ykseydestä juutalaisille heidän termeillään, puhuen Isä Jumalasta mikä oli heidän uskonsa. Tuolloin Lähi-idässä oli monia, jotka halusivat rikkauksia totuuden sijasta, mikä on tilanne tänäkin päivänä. Silloin kyse ei ollut vain niistä, jotka asuivat Lähi-idässä, vaan myös niistä jotka tekivät Lähi-idästä siirtomaan, erityisesti Caesar. Jeesuksen ajan epäpuhtaat lait ja verotus jotka oli suunniteltu rikastuttamaan muutamia, viipyilevät vielä tänäkin päivänä.
 
Totuus on kätketty muuttamalla syntymäpäivääni satoja vuosia. Kaksisataa vuotta ennen väärää syntymääni murhaajia tuli Nepalin luoliin ja he polttivat kaikki tekstit, mitkä oli kirjoitettu niistä universaaleista ykseyden laeista, joita opetin. Kaikki opetukseni tuhottiin Jeesuksen rajallisen onnistumisen vuoksi. Ne jotka halusivat jäädä hallintaan, tunsivat tarpeelliseksi pyyhkäistä pois opetukseni, mitkä vapauttivat jokaisen sielun mielestään ja tekivät myös uskonnon epäoleelliseksi. Vallassa olevat pysyvät vallassa kontrolloimalla mieltänne.
 
Muhammed, Jumalan profeetta, syntyi myös Lähi-idässä. Muhammedin esi-isiä olivat Aatami ja Abraham. Muhammed ei luonut uskontoa. Hän opetti ykseyttä Jumalan kanssa. Kuten Jeesuksen ja Buddhankin tapauksessa ihmiset kirjoittivat historian uudelleen ja laittoivat sanat hänen suuhunsa. Buddha, Jeesus ja Muhammed opettivat kaikki samoja opetuksia eikä kenelläkään ollut uskontoa. Uskonto on ihmisen luomus kontrolloimaan ihmismieltä. Kaikki kolme opettivat esteettistä huolehtimista ihmiskehosta Jumalan temppelinä. Juutalaisuudessa hyvin tunnettu arkkienkeli Gabriel kertoi Marialle, Jeesuksen äidille, että hänellä oli valoraskaus, minkä oli pyhittänyt Henki, ei ihminen. Arkkienkeli Gabriel kanavoi Muhammedille universaalit lait, jotka hallitsevat kaikkia planeettoja kosmoksessa. Ne kirjoitettiin ja niistä tuli tämän päivän koraani. Se on kuin raamattu ja buddhalaiset opetukset nyt - nämä kaikki kolme ovat kirjoittaneet uudelleen ne murhaajat, jotka halusivat pitää koko ihmiskunnan vankilassa mielensä sisällä.
 
Nämä väärät opetukset mitkä eivät ole näiltä profeetoilta, on välitetty sukupolvelta toiselle värähtelykenttänä, mikä jättää pois rakkauden. Nämä profeetat opettivat rakkautta. Ohjelmoitu mieli on väärin uskonut, että nämä profeetat synnyttivät nämä uskonnot: buddhalaisuus, kristinusko ja islam. Kaikki nämä uskonnot on luonut ihminen toiveenaan massojen kontrolloiminen ja kirjoitettiin se, mitä haluttiin, tuon tavoitteen saavuttamiseksi ja ihmisten pitämiseksi erillään omasta ylimmästä totuudestaan, rakkaudesta.
 
Olen inkarnoituneena nyt, kuten myös Jeesus ja Muhammed. Toimimme eri rooleissa ihmiskehossa tämän päivän maapallolla. Emme identifioi itseämme sellaiseksi ja meillä kaikilla on julkinen rooli. Toinen tuleminen on tullut ja mennyt. Profetia on toteutunut. Olemme täällä opastamassa. Vaikutamme maan ylösnousemukseen kollektiivitietoisuuden sisältä. Monet teistä kysyvät: "Mikä vie niin kauan?" Teemme työtä sielujen palauttamiseksi mielestä vapautumisen kautta.
 
Joka päivä jokainen teistä etsii internetistä totuutta. On naurettavaa ajatella, että etsitte totuutta sanomalehdistänne. On aika lopettaa totuuden etsiminen. Sen tekemällä roikutte kiinni siinä, mikä on väärää. Roikutte ohjelmoinnissa matriisin sisällä. Pidätte itsenne sen orjana, mitä on kirjoitettuna sinne. Murhaajat kirjoittavat sen, mitä luette, ja estävät totuuden. Pahennatte ja kasvatatte vihaa keskittymällä totuuden etsimiseen. Vertaatte ja kritisoitte murhaajien tekoja, mikä vahvistaa kontrolloidussa mielessä, orjamielessä murhan, raiskauksen, kidutuksen, sairauden, sodan ja ydintuhon vääjäämättömyyttä. Myös muutoksen vaatiminen vahvistaa kontrolloidun mielen pelkoja saamalla sen olemassaolon jatkumaan. Se saa tuon värähtelyn kestämään. Ajatukset ovat asioita.
 
Olen tullut tänne tänään tämän viestin ja yhden syntymäpäiväpyynnön kera. Lopettakaa! Lakatkaa etsimästä totuutta. Tulkaa aidoksi boddhisatvaksi ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Teette tämän päästämällä irti näkemyksistänne. Lakatkaa uskomasta siihen, mitä uskotte. Tietäkää, ettei ole uskontoa, uskonsotia. Vapauttakaa itsenne matriisista. Suosittuja sanojanne käyttäen: ottakaa punainen pilleri. Olkaa vain rakkautta. Piste. Blogatkaa rakkautta. Unohtakaa uutiset.
 
Rakastakaa. Harjoittakaa rakkautta. Päästäkää irti valheellisista sopimuksista, olkaa reiluja rahan käsittelyssä. Lakatkaa valehtelemasta perheellenne. Ottakaa aikaa erossa epärehellisistä toimista ja keskittykää hyvän tekemiseen toisille. Lakatkaa juoruilemasta. Luopukaa epäoleellisesta toiminnasta, mikä keskittää aikanne pois itsenne paremmaksi tekemisestä. Työstäkää itseänne. Lakatkaa syömästä pilaantuneita ruokia, kuolleita ruokia, kidutettuja ruokia ja kemiallisia ruokia. Liikkukaa. Hengittäkää. Rakastakaa. Irrottakaa pelkojenne ote. Om Shanti. Shanti. Shanti. Siunausta kaikelle mitä on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >