HomeViestejäBeth Trutwin18.3.2011 - Superkuu ja kosmiset energia-aallot

18.3.2011 - Superkuu ja kosmiset energia-aallot

SUPERKUU JA KOSMISET ENERGIA-AALLOT

Metatronia kanavoinut Beth Trutwin ( www.galacticroundtable.com)
18.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Tässä on lordi Metatron.

Tämä päivätasaus ratsastaa superkuun nousuaallolla, joka valaisee Saturnus-planeetan. Se vetää kosmisia aaltoja Galaktisesta keskuksesta päiväntasaajalle ja harmonisoi maan akselin maaverkoissa viidenteen ulottuvuuteen. Se on myrskyisää aikaa. Lordi Ashtar on kutsunut rauhaa.

Tämä täysikuu tulvii valoa maaplaneetalle lähimmästä asemastaan maahan nähden. On tärkeää panna merkille Saturnuksen asema tämän päiväntasauksen "käynnistävään" täysikuuhun. Saturnus lainaa valoaan suurentamaan vaikutuksia kovasti. Mitä roolia Saturnus esittää? Saturnuksessa meillä on galaksienvälisen maailmaliiton tuomioistuin tässä aurinkokunnassa. Tätä kutsutaan solaaritribunaaliksi. Lordi Ashtar on todennut monta kertaa, että tietyn tapahtumaketjun on tapahduttava ennen siirtymistä nollapisteeseen. Ensimmäinen on galaksienvälisten sotarikollisten pidättäminen.

Kun maan kansalaiset vaarantavat henkensä vapautta vaatiessaan, se asettaa syytteeseen huonomaineisten monarkkien ja maan nukkehallitusten teot. Näitä suhteita ovat hoivanneet kontrolloivat perheet, jotka ovat yrittäneet kontrolloida ja vähentää maan väestöä. Nämä samat galaksienväliset sotarikolliset pysäytetään nyt. Jokaisen maan naisten, lasten ja miesten keskuudessa täytyy olla yhteisymmärrys ja kunnioitettavia valkoisia ritareja siirtyy asemiin johtamaan uutta hallitusta ja maailmanlaajuista yhteisöä. Vain kadunmiesten lisähyökkäysten ja rohkeuden kautta voisimme saada maailmanlaajuisen yhteisymmärryksen. Tämä johtuu niistä, jotka edelleen toivovat vallassa pysymistä ja toimivat valkoisia ritareita ja kaikkien suurinta hyvää vastaan. Verho on ohentunut ja heidän heikko otteensa vallasta tulee ilmeiseksi nukkuvimmillekin.

Lordi Ashtar on myös sanonut: ei päivämääriä, ei ydinaseita, ei onnenpotkuja. Mitä se merkitsee? Sen päivämäärän jolloin Galaktinen liitto paljastaa aluksensa ympäri maailman, määrittelevät maan kansalaiset, eivät galaktiset olennot. Maan kansalaisille kuten heidän hallitusjohtajilleen on kerrottu monta kertaa, että ydintuhonmahdollisuuden loppuminen maan päällä on vaatimuksena. Hallitusjohtajat jotka haluavat kontrolloida maata - eivät kaikki, vaan pimeät sielut - pitivät valtansa olemalla noudattamatta tätä vaatimusta. Heille noudattaminen merkitsee pidättämistä ja mahdollisesti toisen kuoleman kohtaamista. He tekisivät kaikkensa välttääkseen ydinaseista luopumisen. Presidentti Obama on esittänyt suurta roolia tämän todellisuuden muuttamisessa, kuten myös massatietoisuus. Minäpä selitän.

Rothchild-siipi halusi saada "kilven" estämään ydinaseita taivaalla laukaisun jälkeen. USA:n johtajat, enimmäkseen republikaanit, yhdessä EU-johtajien ja valtioiden kanssa vaativat tätä suunnitelmaa ja sanoivat rakentavansa sen Tsekin tasavaltaan. Nukkuville lampaille kerrottiin, että tämä olisi perimmäinen paikka näiden ohjusten estämiseen.

Presidentti Obama ja lady, mestari Michelle pitivät puheen keskustorin suurella näyttämöllä kaikkien nähtäväksi ja aiheena oli "Saamme lopun ydinaseiden suurelle kasvulle maan päällä". Hänen kumppaninaan oli Dalai Lama, jolla oli vuosittainen tapaaminen Nobelin rauhanpalkinnon voittajien kanssa ydinasekasvun lopettamiseksi. Sillä välin Äiti Sekhmet ja St Germain tapasivat suljettujen ovien takana Medvedevin ja Obaman selittääkseen, että maapallon hallitseminen ydinaseilla loppuu nyt. Uusi START-sopimus kirjoitettiin viisi kuukautta myöhemmin Prahassa, Tsekin tasavallassa. Tämä oli shakkipelin taklaus. Se oli merkki galaksienvälisille sotarikollisille, että he voivat juosta, mutteivät enää piiloutua. Kansa on puhunut.

Jälkeenpäin START tuli USA:n galaktisenvälisille sotarikollisille ratifioitavaksi ja konservatiivit jotka olivat vankkumatta kannattaneet vanhaa START:ia Reaganin aikana, yhtäkkiä vastustivat sitä julkisesti. Lapsikin pystyi silloin näkemään näiden rikollisten oikean värin. Silloin kun he olivat START:n puolesta Reaganin aikana - George Bush seniorin käsittelemänä - he tekivät niin, koska se lisäsi ydintaistelukärkiä, joita oli kasattava varastoon sotaan tekovihollista, toista siipeä vastaan Venäjällä. Sillä välin Venäjä pelasi samaa peliä lampaiden kanssa rajojensa takana ja paljon rahaa käytettiin peiteoperaatioprovokaatioihin pitämään kaikki lampaat taistelemassa tekosotia eri maissa, mikä ei ole koskaan loppunut. Presidentti Obama mainitsi vielä puheissaan ydinenergian käyttämisen ja tämä oli osa peliä. Vain saamalla pimeät sielut arvailemaan, missä hän oikein seisoo, he jatkaisivat sitä kurssia pitkin, mikä asettaa heidät syytteeseen, ja pidätykset jatkuvat nyt.

Tämän massatietoisuusosa tulee teidän myötänne, heränneet ja tietoiset tähtisiemenet, jotka ette ehkä aina muista yötyötänne, mutta seuraatte kyllä mahtavan "minä olen" -olemuksenne impulsseja. Tässä ajattelu luomisvälineenä, yhdistettynä voimaan ja rakkauteen, synnytti maanjäristyksen, eräänlaisen lahjan. Äiti Maa käynnisti tämän ja te tähtisiemenet tuitte sitä värähteellisesti pyytäen Galaktista liittoa lopettamaan tämän kaiken nyt kanssanne.

Nyt 24 neljä tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa televisiossa verrataan ydinaseilla tehtyjä asioita ja kaikenlaista tarkastelua on ihmisten edessä. Tsernobyl, Hiroshima, Nagasaki, Three Mile Island - kaikki alle 40-vuotiaat USA:ssa eivät ehkä muista ydinreaktoriytimen sulamista Love Canalissa. Nyt se on nenänne edessä. Tähän useimmat lampaat voivat samaistua. Ydinaseet = paha asia. Ei vain tämä, mutta kun iodiineja hamstrataan, kaikki ydinvoimatapahtumien yksityiskohdat paljastuvat ja tämä asettaa galaktisenvälisiä sotarikollisia lisää syytteeseen. Lordi Ashtar on sanonut, että ilmoituksia tehtäessä kerrottaisiin tarinoita. Jotta galaktiset olennot voisivat laskeutua, kaikkien ihmisen on oltava valmiita ja ymmärrettävä, miten heitä on petkutettu ja kontrolloitu. Se viitoittaa tietä galaktisten olentojen tulemiselle.

Tässä uudessa ymmärryksessä ja kosmisessa ulottuvuudessa, mistä toimimme, menemme syvemmälle tarinoihin. Aivan kuin kuvernööri Walker syyttää valheellista tarinaansa rahan varastamisesta kansaltaan ja vapauden varastamisesta osavaltion työntekijöiltä, niin se nähdään muiden osavaltioiden toisissa kuvernööreissä. Protestit Madisonissa ja Lansingissa saavat toiset kysymään, mitä minun kuvernöörini puuhailee? Yhtäkkiä näemme, että he kaikki toimivat saman pelikirjan mukaan ryöstäen mahdollisimman paljon rahaa ja vapautta kansalta ja toimien pankkien, osakemarkkinoiden, lääkefirmojen, vakuutuslaitosten ja kaikkien kanssa, jotka ryöstävät rahanne valheellisten lakien perusteella.

USA:n rajojen sisällä asuu joitakin, jotka ovat huomanneet tämän kauan ja tutkineet tapaoikeutta ja julistautuneet täysivaltaisiksi. He ovat voittaneet joitain tapauksia, mutta usein heidän luonaan ovat vierailleet "miehet mustissa", jotka ottavat ohjeita salaiselta hallitukselta ja tosiasiassa Ylimmän oikeuden jäseniltä, joilla on ylenpalttinen elämäntyyli ja jotka ovat ostettuja. Pimeät sielut käyttivät tätä lampaita vastaan ostamalla muutamia, jotka edistävät tätä liikettä kohti täysivaltaisuutta. He käyttävät aidoilta näyttäviä vääriä todisteita ja kontrollia saamaan ihmiset pelkäämään täysivaltaisuutta. Tämä muuttuu, kun yksi ryhmä jatkaa työtään, mihin sisältyvät kaikki maan ihmiset universaalin lain alla. Presidentti Obama työskentelee läheisesti tämän ryhmän kanssa, kuten myös ne lakimiehet ympäri maailman, jotka auttavat yhdistymisessä ja luopumaan rajoista ja tekemään meistä yhden kansan, yhden maan ja yhtä rakkautta.

Nyt Saturnus joka loistaa kirkkaasti päiväntasauksen täydenkuun energiassa, mikä on lähinnä maata, liikuttaa kosmisia sykkeitä 9x9-malleissa yhdessä "solaarikappaleiden" sekä niiden alusten kanssa, jotka ovat yhdistäneet voimakenttänsä taivaankappaleiden kanssa. Kosminen ykseysaalto alkoi 9.3.2011 Galaktisen liiton emoalukselta ja yhdistyi Linnunratagalaksin solaarikappaleiden kanssa energeettisesti. Tämä muutti ulottuvuuttamme 13:sta 20 vuorokauden kuukuukaudesta, yhdeksään yhdeksän vuorokauden sykliin. Tämä on ylös ja alas kulkeva siniaalto sisään- ja uloshengityksessä, mikä on yhdeksän sykleissä ja aaltoilee uuteen rytmiin uudessa ulottuvuudessa, korkeammassa ulottuvuudessa ja tätä uutta sykettä ei voi sammuttaa eikä pysäyttää.

Päivät kiertävät yhdeksän sykliä ja se on täysin erilainen kuin 13x20. Kestää jonkin aikaa päästä uuteen tanssirytmiin tässä uudessa ulottuvuudessa. Pian sykimme suoraan nollapisteeseen ja sitten on helpompaa tottua uuteen aaltoilevan voimaan. Tämä yhdeksän rytmi tuo toisen kuun, joka lisätään aurinkokuntaanne. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, että laajennumme kummastakin kuunkerrosta ja lisäämme valoa. Kun tapahtumahorisontteja menee ohi, on helpompi ymmärtää. Asiat eivät ole sitä, miltä näyttävät.

Tämän täysikuun 19.3. aikana ensimmäisen yhdeksän päivän huippu on ohi ja menemme alaspäin siniaallolla. Tämä tuo paljastuksia valoon, lisää huippupidätyksiä ja pimeät sielut ovat pikaraiteella uuteen aikajanaan. Samalla tavalla elämässänne kaikki, mikä ei ole rakkautta, on tuhoutumassa. On haastavaa aikaa. Tämä sykli kestää 18 päivää. Paras tapa kulkea tätä alamäkeä nopeasti ja törmäämättä on olla rehellinen sydämellenne.

Nyt kun kaksoisliekkien jälleentapaamiset ovat merkittäviä, on tärkeää ajatella tuota mahdollisuutta ja keskustella ajankohtaisen kumppaninne kanssa, josta tiedätte, ettei hän ole kaksoisliekkinne. Teidän kannattaa myös siivota kirjanpitonne, kotinne ja muut suhteenne. Tehkää enemmän parantuaksenne. Penkokaa syvältä niitä ulottuvuuksia, joissa vitkastelulla on tyyssija. Tämän tekeminen pitää teidät tasaisessa menossa mäkeä alas huutaen "jihuuuu" ja tietäen, että seuraava yhdeksän sykli saattaisi olla nollapisteessä. Kun heräämme ja yhdistymme tietoisuudessa, kanssaluomme rauhallisen maailman, missä saamme galaktisten olentojen täyden paljastumisen ja ilmoituksen, kera korjausten ja uuden todellisuuden. Ei päivämääriä, ei ydinaseita, ei onnenpotkuja.

Kun nämä kosmiset energiat harmonisoituvat taivaalla ja on superkuun päiväntasaus kera Saturnus-vaikutuksen, mitä muuta sijaitsee Saturnuksessa kuin solaaritribunaali? Sieltä löytyy Ran temppeli. Tämä on paikka, mikä vaikuttaa koko luomakuntaan maan päällä ja koko tässä aurinkokunnassa. Olemme kaikki Ran lapsia. Olemme astumassa kultaiseen aikaan. Nämä ovat energioita, jotka tulevat Keskusauringosta ja tuovat mukanaan massiivisia purkauksia auringossanne ja energioita, joiden kautta Nibiru on ilmeinen. Äiti Sekhmet joka kantaa Alcyonen ja Ran energioita yhtenä, polttaa violettia liekkiä niin voimalla ja ankkuroi rakkautta niin täydellisesti, että maa nousee seuraavaan asemaansa auringoksi tulemiskehityksessään. Äiti pitää aurinkokiekkoa ja säteilee ylösnousemusta maan päälle ja näiden energioiden kautta tulemme nollapisteeseen.

Maajoukko auttaa näissä ponnisteluissa pysymällä tasapainossa ja olemalla rakkautta toiminnassa. Käyttäkää violetin liekin jumalaista työkaluanne. Käyttäkää violettia liekkiä estämään maata astumasta uuteen sotaan. Kun miljoonat käyttävät yhdessä violettia liekkiä harmonisesti, se kanssaluo maailman, missä vapaus hallitsee - rauhan maailman. Luotte sitä olemalla ottamatta huomioon valheellista lentokieltoalueprovokaatiota. Ymmärtäkää roolinne ja vahvistakaa tehtäväänne nyt. Rauhaa!

Teitä rakastetaan mittaamattomasti, ette ole koskaan yksin ja pyytäkää, niin saatte.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >