HomeViestejäBeth Trutwin9.3.2011 - Ykseystietoisuusaalto

9.3.2011 - Ykseystietoisuusaalto

YKSEYSTIETOISUUSAALTO

Metatronia kanavoinut Beth Trutwin ( www.galacticroundtable.com)
9.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Tässä on lordi Metatron.

Haluaisin toivottaa teidät tervetulleeksi tähän lähetykseen tänään, ykseysaallon ensimmäisenä päivänä. On valtavien muutosten upeaa aikaa. Tämä päivä löysi meidät Soltecin emäalukselta, Feeniksiltä. Seuraamme liittyivät lordi Ashtar, Äiti Sekmet, Isä Alcyone ja Linnunratagalaksin presidentti, lordi Salvington. Maailmojen galaksienvälisestä liittoutumasta oli myös muita paikalla. Tapasimme Galaktisessa keskuksessa, 26 astetta Jousimiestä. Tämä tapaamisen tarkoituksena oli liittää yhteen energiat laukaisemaan ykseystietoisuusaalto.

Me Luojajumalat liikutimme energioita asettamaan maan viidenteen ulottuvuuteen. Universaali alimaailma - viitaten siihen Maya-kalenteriperinteeseen, minkä synnyttivät Kumarat ja minkä Mayahat Intiassa antoivat Maya-klaanille Etelä-Amerikassa - on mikä tahansa ulottuvuusmaailma, mikä on 100. ulottuvuuden alapuolella. Silloin Mayat muuttivat Lounaaseen sota-aikana. Ratsastamme ulottuvuusmuutosaallolla, mikä saa kaiken mikä ei ole ykseystietoisuudessa, muuttumaan fyysisesti ulottuvuudesta toiseen. Tämä merkitsee, että kaikki olennot, kaikki solullinen elämä ja kaikki inkarnoituneet sielut joko valitsevat hyväksyvänsä ykseystietoisuuden ja heijastavansa fyysisyytensä 5D-maapallolle tai he heijastavat fyysisyytensä toiselle, ilmeisen identtiselle maapallolle alemmassa ulottuvuudessa. Silloin kun ankkuroimme voimakentät maapallolle kohottamaan sen korkeampaan ulottuvuuteen, se muuttuu hetkessä. Yhtenä hetkenä se on 3D:ssä ja seuraavana nollapisteessä, ajattomuudessa. Kapteeni Ashtar käynnistää tämän voimakentän Uuden Jerusalemin sillalta.

Tänään olimme Feenixillä komentaja Soltecin kanssa vastuussa kaikesta kommunikoinnista - sekä Galaktisen keskuksen portinvartija, lordi Salvington. Käynnistimme tänään kosmiset energiasäteet, joita sykkii Feenix-emäalukselta, ja tämä muuttaa 3D-maan aikajanaa niin, että se voi siirtyä pois 5D-maapallollta. Aikajanat 3D-maapallolla jatkuvat kaikkien niiden ei-rikollisten kera, jotka ovat valinneet jatkaa oppitunteja kaksinaisuudessa. Ne jotka ovat valinneet ykseystietoisuuden, jatkavat saumattomasti 5D-maapallolla.

Kosmiset energiat vaikuttavat fyysiseen kehoonne. Ne vaikuttavat myös maahan ja kaikkiin taivaankappaleisiin tässä galaksissa. Tämä on viritys, mikä nostaa sitä eetterioktaavia, missä värähtelette, ja se kontrolloi sitä, mistä muodostatte fyysisen ja eetteri heijastuksen. Niillä joilla on matalampi värähtely, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jäädä 3D-maapallolle, ja ne jotka ovat sopeutuneet korkeampaan värähtelyyn, kehittyvät ykseystietoisuuden uuteen universaaliin alimaailmaan viidennen ulottuvuuden maapallolla.

Maya-kalenteri on koodeksi. Se on koko elämän universaali jumalainen suunnitelma. Muoto aineellisessa universumissa luodaan valolla ja äänellä, mitkä yhdistettäessä ovat voimaa. Tämä kosminen energia elävöittää koko elämän. Ykseystietoisuusaalto joka käynnistettiin tänään Galaktisen liiton Feenix-emäalukselta, sykkii uutta yhdeksikköjen energiaa. Pulssit laskevat määrää, niin kuin metronomi pitää tietyn tahdin. Siirrymme pois ajasta, missä laskimme sykkeitä 13 x 20. Tästä päivästä lähtien kosmiset sykkeet tulevat 9 x 9 malleissa. Loppuunsaattaminen. Se on koko elämän perusta 5D-maapallolla. Kaikki elävät olennot ovat viidennessä ulottuvuudessa tässä "9 x 9" -sykkeessä. Se on muuttanut galaksin koko atmosfäärin. Galaktiset ja planetaariset tähtiportit ohjelmoidaan uudelleen uusiin energiakoodeihin. Mikään mikä värähtelee hitaammin kuin viides ulottuvuus, ei voi kulkea Linnunratagalaksin kosmisten koodien poikki.

Sama prosessi tapahtuu taas, sitten kun maa kehittyy 12. ulottuvuuteen. Kuvaamaan sitä uutta kosmista energiaa mikä alkoi tänään, kuvitelkaa vesiratas joessa. Joka kerta kun siipi kääntyy ja sukeltaa veden alle, se työntää energia-aaltoja, joita nähdään veden pinnassa. Aaltoja sykkii loputtomina fraktaaleina. Nämä fraktaalit sisältävät valon ja äänen taajuusmalleja 100. ulottuvuudesta ja ne laskeutuvat viidennen ulottuvuuden maapallolle vetäen Gaiaa/Vywamusta korkeampiin ulottuvuuksiin. Vasta nyt tästä tulee mahdollista. Maya-kalenteri oli koodattu viesti, jonka jättivät taakseen ne alkuperäiset Kumarat, joita tuli maan päälle aioneita sitten näyttämään polun takaisin suuren kokeilun loppuun. Se on aina tiennyt tien takaisin. Suunnitelma on aina ollut käytössä maapallon viimeisen sotajakson tuhoutumisesta saakka. Ne jotka loivat sen, sopivat, miten se loppuisi ja missä olosuhteissa. Siihen on tiede ja se toimii rakkauden perusteella.

Nuo Luojat kokoontuivat tänään, tänä merkittynä päivänä tällä aikajanalla, mikä on nyt loppumassa. He yhdistivät energiansa sykkimään jumalaista orgastista rakkautta 100. ulottuvuudesta loputtomina fraktaaleina, jotka sykkivät alaspäin rytmissä, mikä luo viidennen ulottuvuuden maapallon. Tämä energia kanavoitiin niiden maan päälle inkarnoituneiden sielujen kehon kautta, jotka elävät matriisissa - miljoonien jotka kylvettiin sinne vain tätä tapahtumaa varten. He "kantoivat" tämän energian maan keskusytimeen - energian 100. ulottuvuudesta. Olette tunteneet tämän. Tämä energia tukee kovasti niitä vapaushuutoja, joita kuullaan tämän maailman joka kolkasta. Monet teistä kokevat sekavia tunteita, fyysistä tylsyyttä, teknisiä ja mekaanisia vikoja sekä viivytyksiä. Nyt ei ole takaisinpaluuta. Näette näiden jatkuvien ja loputtomien kosmisten sykkeiden vaikutuksia, kunnes yhtenä hetkenä astumme ajattomuuden nollapisteeseen. Erästä vanhaa maan ilmaisua lainataksemme: aika on nyt.

Valon sisaret ja veljet, tervehdys! Teitä rakastetaan mittaamattomasti ettekä te ole koskaan yksin. Tämä on Metatron.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >