HomeViestejäLuxonia9.9.2010 - Siriuslaisten tuki

9.9.2010 - Siriuslaisten tuki

 

Muutama päivä sitten sain uuden oppaan. Hän esitteli itsensä Ajaxiksi Sirius-järjestelmästä ja oli niin määräilevä, että annoin hänelle lopputilin ennen kuin edes palkkasin hänet. Siitä lähtien olen tuntenut sellaista voimaa, joka on ollut vuosia kadoksissa. Selvisi, ettei tämä opas ollut häipynyt minnekään, vaan opetti minua minun omasta voimastani minun itse sitä tiedostamatta. Opas läpäisi minun ”testausohjelmani” ja sai paikkansa oppaana. Meillä on ollut muutama hauska keskustelu, koska hän on hyvin käskevä, suorastaan militaarinen, mikä minusta on äärettömän hupaisaa.

En tiedä mitään Siriuksesta, paitsi että se liittyy jotenkin koiriin. Niinpä viime päivinä koirat ovat rynnänneet elämääni kaikilla mahdollisilla tavoilla osoittaen, että tämä uusi tyyppi on ok.

---

Minä olen Ajax ja tulen tähtijärjestelmästä, joka on jo kokenut siirtymiä. Olen täällä auttamassa ihmisiä saavuttamaan oma siirtymänsä. Tarjoan kokemusta ja voimaa.

Kun ylitätte ulottuvuuksien verhoja, läpäisette moninkertaisia olemassaolon kerroksia. Tuntuu, kuin liikkuisitte unimaailmojen läpi.

Valotyöntekijät ovat käyneet läpi kunnon valmistelutyön tätä varten. Olette kohdanneet ja kulkeneet niin monien pelkotasojen läpi, että kykenette kohtaamaan mitä vaan. Luottakaa itseenne. Vieläkin, kun jotain säikäyttävää tapahtuu, ensimmäinen reaktionne voi olla pelko, mutta tiedätte miten ottaa tilanne hallintaan, ja sen lisäksi olette urheita. Kyse ei ole pelottomuudesta vaan sisusta ja rohkeudesta.

On työkaluja, joita voitte käyttää siirtymän aikana. Yksi on Ykseyden tunteessa pysytteleminen, toinen on Rakkauteen keskittyminen sydän avoimena, kolmas on voimamerkkien käyttö, neljäs on antaa mennä ja ottaa vastaan mitä tulee ja käsitellä tilat sitä mukaa kuin ne tulevat, ja niin edelleen.

Tämä kanava tekee sen täydessä tietoisuudessa avoimella Sydämellä tiedostaen, että kaikki on Rakkautta. (Kiitos tiedosta, Ajax =)

Hän säikkyy joskus herkästi, joten opetan häntä käyttämään symboleita jotka ovat tiivistettyä energiaa, joten jos hän alkaa tuntea pelkoa, hän voi kiinnittää ajatuksensa symboleihin, jotka siirtävät hänet pois pelosta. Pelon tunteminen on hyvin inhimillistä; se on selviytymisvaisto.

Hän käyttää neljää symbolia, jotka hän on saanut oppailtaan ja Elohimilta matkansa aikana. Symbolit ovat hyvin yksinkertaisia ja hänelle ne merkitsevät Suojaa, Eheytymistä, Elohimia ja Enkeleitä/Rakkautta.

 

 

Opetan häntä myös tiedostamaan hänen oma voimansa. Hän on tuntenut sitä nyt kaksi päivää ja tuntuu nauttivat sen kokemisesta. (KYLLÄ!!!)

Voitte vaatia henkilökohtaisen voimanne nyt. Se kuuluu teille. Se myös lisää rohkeutta. Kun seisotte oman voimanne keskellä, olette jo ihmisenä voimaolentoja.

Monet teistä kokevat siirtymän vapaana pelosta, tietäen että pelko ei ole totta, mutta niille jotka vielä kantavat pelon aspektia mukanaan tarjoamme työkaluja ja harjoittelua koska me toivomme teidän kokevan siirtymän pehmeänä, kokien sen ihmeen.

Me, siriuslaiset, edustamme voimaa ja jos haluat meidän tukeamme, sinun tarvitsee vain pyytää sitä. Me olemme täällä auttamassa Rakkaudessa ja Valossa.

---

Todellakin, kun olen tässä voimassa, kävelen selkä suorana, vatsa sisäänpäin, olkapäät takana, tuntien oloni voimakkaaksi.

Olen kiitollinen siriuslaisten ja muiden sivilisaatioiden meille nyt tarjoamasta avusta. Ja todellakin, me emme ole tässä yksin, tämä on yhteishanke.

Emme ehkä tiedosta toisiamme mutta teemme tätä kuitenkin yhtenä, kuin joessa virtaava vesi.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >