HomeViestejäLuxonia8.9.2010 - Tietoa siirtymästä

8.9.2010 - Tietoa siirtymästä

 

Tutun Elohimimme sijaan sainkin tänään tietoa uudelta tuttavuudelta, järjestelmä-Elohimilta.

---

Tietoa siirtymästä

Johdatamme, tämä on uutta. Tähän saakka olet kokenut erilaista johdatusta, nyt koet meidän johdatustamme. Olemme Uuden Maan luojakunta, osa kaikkeuden järjestystä. Olemme kollektiivinen luoja, koostumme monien muiden järjestelmien luojista. Elohim jatkaa maan tiloissa. Olemme kuitenkin toisenlainen Elohim. Olemme järjestelmä-Elohim.

Enkelit kuuluvat toiseen järjestelmään, mutta teemme yhteistyötä enkelikunnan kanssa. Avaudu.

Maa luotiin useassa vaiheessa. Joka kerta kun vaiheen tilat oli todennettu, tapahtui siirtymä, jossa vaihe nousi seuraavalle askeleelle todentumaan. Maa on kokenut lukemattomia siirtymiä. Se on vapautettu todentamaan itseään.

Maa ei ole aina ollut tietoinen itsestään vaan se, niin kuin ihminen, on kokenut hyvin rajoittunutta tietoisuutta. Siirtymien kautta maa on kasvanut tietoisuudessaan ja on nyt valmis tietoisuuden massasiirtymään. Itse asiassa maa on jo siirtynyt, mutta elää kahtena samassa tilassa. Näin se voi edelleen avustaa luomakuntaa siirtymässä luomalla poistumisportaaleja, ja samalla se voi jo tukea niitä, jotka ovat tehneet henkilökohtaisen siirtymän ja liikkuvat kolmannen ja viidennen ulottuvuuden välillä, tiloihin totutellen. Siirtymä toimii nyt kahdella tasolla, vaikka aika ja tila ovat lähes samat, niin samat, että ihmistasolla eroa ei huomaa, paitsi kun kokee viidettä ulottuvuutta nyt-hetkessä.

Järjestelmä-Elohim työstää siirtymässä sekä maata että sen asukkaita. Me huolehdimme, että maa ja sen asukkaat tekevät yhteistyötä. Työstämme kaikkea, mikä siirtyy.

Kehot käyvät läpi valtavaa muutosta. Säteilette sitä valoa, mitä olette kun ohitatte kuoleman portaalin. Valonne tulee olemaan moninkertainen aikaisempaan verrattuna ja jokainen solu pitää virittää kestämään sen kantaminen. Virityskierroksia on useita, jotta totutte uuteen valomäärään. Jokainen siirtyjä kokee nyt valotusoireita, kun valoa lisätään ja säädetään niin, että kehonne solut voivat sopeutua uuteen valoon. On ryhmäsäätöjä, mutta on myös henkilökohtaisia säätöjä.

Tähtikuntien jäsenet ovat Maan tilassa tekemässä valotus- ja säätötyötä. Väliajat eli sopeutumisajat ihmiset ovat enkelten huomassa. Eläinkunta valotetaan ryhmänä. Kasvi- ja mineraalikunta säätyvät Maan mukana.

Jakamaton Yksi on Maan tilassa venynyt aikaan. Jokainen ihminen on aikayksikkö. Kun kaikkien ihmisten aikajanat tuodaan yhteen ja ne muuttuvat yhteiseksi nyt-hetkeksi, tapahtuu ihmiskunnan massasiirtymä.

Tämä riittää.

---

Tässä vaiheessa kutsun Maan Elohimin paikalle selventämään. Ylläoleva kanavointi tuli välillä todella nopeasti, välillä oli pitkiä taukoja. Energia tuntui "jämäkältä".

---

Olemme sinulle tuttu Maan Elohim ja jatkamme siirtymän tukemista. Järjestelmä-Elohim vastaa varsinaisesta siirtymästä. Kuten tiedät, Valotyöntekijät ovat vuosia valmistautuneet siirtymään muuntamalla itsensä valon kanavaksi. Yhdessä te muodostatte valoverkon. Teistä jokainen on oppinut aktivoimaan kundalinin selkärangassanne. Aktivoituna selkäranka on valonjohdin Maan ja ylempien ulottuvuuksien välillä. Tiettynä ajankohtana teitä kaikkia johdatetaan aktivoimaan kundalini, jolloin massasiirtymä tapahtuu. Ihminen tekee itse ihmiskunnan siirtymän.

Siirtymälle on jo aukko ulottuvuuksien välillä. Olette luoneet sitä tietoisena ja unissannekin. Kun siis yhdessä aktivoitte kundalininne, muodostatte niin voimakkaan valoverkon, että tapahtuu kvanttihyppäys, ikään kuin sävel hyppäisi seuraavaan oktaaviin.

Kaikki siirtymän valinneet ihmiset eivät ole siihen henkisesti valmiita, joten alkakaa jo nyt miettiä, miten tuette niitä, joiden maailmankuva romahtaa. Kasvattakaa Rakkauttanne ihmiskuntaa kohtaan niin, että voitte tukea kaikessa tarvittavassa kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Kaikki on hyvin. Luota.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >