HomeViestejäLuxonia11.9.2010 - Arvot

11.9.2010 - Arvot

 

Olet osa ihmisen pyhää ylösnousemusprosessia. Valotyöntekijöiden tienraivaajille työ on ollut haastavaa. Jotta voi tehdä sen, on pitänyt jättää taakseen kaikki mitä omistaa ja mitä itse on. Monien on tarvinnut myös jollain tasolla kuolla eläessään.

Tämä oli tarpeen, jotta heistä voi tulla se miksi he ovat muuntumassa, uudeksi lajiksi, joka näyttää ihmiseltä, mutta joka on arvopohjainen varustettuna laajalla tietoisuudella ja henkilökohtaisella voimalla, Maan luoja.

Geometrisin termein vanha kokemus oli kuin litteä neliö, jonka reunat edustavat polariteetin ääriä. Ylösnousemus merkitsee, että kohoat siitä neliöstä uudelle tasolle ja muodostat neliöstä pyramidin. Kun siirryt viidenteen ulottuvuuteen, yhteys polariteettiin katkeaa ja alat luoda kehää ympärillesi, yhä laajentuen, arvoillasi luoden.

Jokainen polunraivaaja valitsi joko tietoisesti tai tiedostamattaan arvovalikoiman siirrettäväksi vanhasta maasta Uuteen Maahan. Nämä arvot ovat Valoa, joka on fyysisesti kiinnitetty heidän selkärankaansa meditointisessioiden ja unen aikana.

Kun kaikki polunraivaajat yhdessä nostattavat kundalinsa ja ihmiskunnan siirtymä tapahtuu, arvot vapautuvat heidän omaansa ja yhteiseen luomiseen.

Jokainen polunraivaaja valitsi Rakkauden ylimmäksi arvokseen, mutta on monta muuta: Ilo, Runsaus, Jakaminen, Terveys, Viisaus, Usko, Luottamus ja monta muuta.

Uusi aikakausi on alkamassa. Nyt on enää synkronointi jäljellä. Olet Siunattu. Me olemme Maan Elohim.

---

Koko talven ajan Elohim työsti selkärankaani, tehden ensin tilaa Valon Arvoille ja sitten kiinnittämällä ne selkärankaan. Ajoittain tuntui kuin joku tunkisi tennispalloja nikamien väliin…

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >