HomeViestejäLuxonia7.9.2010 - Näkymä polulle

7.9.2010 - Näkymä polulle

 

Monenlaiset verkot ympäröivät Maata, kirkkaimmat niistä nyt ovat ruusuverkko ja kultaverkko. Verkoilla on erilaisia tarkoituksia. Ruusuverkko auttaa sieluperheiden jäseniä löytämään toisensa, kultaverkko on käytettävissä niille jotka etsivät ylösnousemusta tiedostaakseen itsensä syvemmin, korkeammin ja laajemmin.

Mennäänpä nyt tämä läpi. Kun ihminen alkaa matkansa henkisellä polulla hänestä tulee Valon etsijä. Tästä se alkaa, kun he huomaavat sen, että päivittäisessä elämässä täytyy olla enemmän kuin mitä he aistivat.

Tämä osa on heidän omissa käsissään. Kun he hyväksyvät Valon totuuden, mitä se heille tarkoittaakin, heistä tulee henkisiä pyhiinvaeltajia jotka ovat tietoisia Valosta. Kun he hyväksyvät lopullisen totuuden, mitä se heille tarkoittaakin, heistä tulee tietoista Valoa. Heille paljastetaan yhä enemmän maailmankaikkeudesta, heistä tulee se mitä he voivat täysin olla Maan päällä. Heistä tulee luojia Valossa.

Sen jälkeen he voivat alkaa kommunikoida tietoisesti kaiken olemassaolevan kanssa ja kaikki olemassaoleva jakaa kaiken viisautensa, koska kaikki on Yhtä. Kuvitelma katoaa.

Polku on mitä se on, ainutlaatuinen matka Valoon. Kun kytkeydyt Valoon tietoisesti, täytyt niin suurella Rakkaudella että haluat jakaa sen, Riemukkaan tunteen olla Yhtä. Ruusuverkko toimii puolestasi, tuoden sieluperheesi jäseniä tiellesi, antamaan Rakkauden virrata vapaasti sen jäsenten välillä. Rakkauden jakaminen vahvistaa Rakkautta joka on Valoa.

Tämän vuoksi olet täällä. Jakamassa Rakkautta. Jakamassa Valoa. Tullaksesi siksi joka on kohtalosi, seisten omassa voimassasi, katsoen maailmaa omana luomuksenasi, nyt valmistautumassa ottamaan roolisi sen luojana.

Tuo näkökulma antaa sinulle näkemyksen siitä mikä on oikein ja mikä väärin tähän asti luodussa maailmassa. Tiheä polariteetti oli egojenne pelikenttä ja lopputulos on se mikä on. Nyt kun egot luopuvat ohjaksista ja korkeammat itsenne ohjaavat teitä, tulee olemaan monta asiaa mitä haluatte muuttaa että Maasta tulisi kaikille parempi paikka elää. Ymmärrät että hyvä elämä on jokaisen syntymäoikeus. Enää ei ole karmisia syitä kärsiä.

Teillä on kaikki tarvittava maailman muuttamiseksi. Muutos alkaa aina yhdestä henkilöstä, yhdestä yksilöstä joka ensin muuttuu sisältä, sitten alkaa askeleet tehdäkseen saman ulkopuolelle. Te olette Maan uusia luojia. Te olette vastuussa Maasta. Ei kukaan muu. Te.

Näetkö nyt miksi sieluperheet kokoontuvat yhteen, kuinka suunnitelma etenee? Kun jaat Rakkauden Valosi, kun tiedät mitä pitää muuttaa, sinulla on suunnaton voima, meidän voimamme, Elohimin voima.

Mene nyt kuuntelemaan John Lennonin Imagine. Tällä kertaa keskity jokaiseen sanaan, sen värähtelyyn ja elä laulu, älä vain kuuntele sitä. Tuo laulu on loistava projektisuunnitelma, ja se täytti Johnin sielusopimuksen.

http://www.youtube.com/watch?v=yNKhIJfB510
---

Jaa ... iso homma, mutta kukapa sen tekisi ellemme me itse ...?

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >