HomeViestejäLuxonia16.9.2010 - Siirtymätilanteen päivitys

16.9.2010 - Siirtymätilanteen päivitys

 

Tiistai-iltana kundalinini alkoi yllättäen nousta kun työskentelin tietokoneella, joten asettauduin läheiselle sohvalle katsomaan, mitä tuleman pitää. Hetken kuluttua koko selkäranka meni jäykäksi, päälaki tuntui avautuvan täysin ja valkoista valoa tulvi sisään. Koko keho meni jäykäksi ja lihakset alkoivat krampata.

Harjoituksen jälkeen oppaani kertoivat, että tämä oli valmistautumista siirtymään. Jossakin päin maailmaa oli kymmenen muuta, jotka jakoivat kokemuksen samanaikaisesti.

---

Kyllä. Se oli harjoitusta siirtymään. Vapautit myös yhden arvon, jonka toit aikaisemmalta Maan tasolta uudelle tasolle.

Alatte harjoitella siirtymää pieninä ryhminä, ilman tietoisuutta toisistanne, mutta yhdessä tekemällä vahvistatte valoanne. Yhä useampia Valotyöntekijöitä liittyy mukaan harjoitukseen ja kun synkronointi on täysin kohdallaan, te kaikki liitytte yhteen ja saatte aikaan siirtymän.

Nyt teitä totutellaan siihen, että kundalini alkaa liikkua ihan itsestään. Ei kannata huolestua, se tapahtuu vain kun se on teille turvallista ja kun ette tee mitään, mikä voisi tuoda harmia keholle.

Kundalini on Valoa. Kundalini on korkeaa älykkyyttä, jonka olette tuoneet itseenne ylemmistä ulottuvuuksista. Se ei ole jotain, mikä on ollut odottamassa kehossanne syntymästänne saakka. Mekanismi on, mutta itse Valon olette tuoneet itseenne meditoinnin kautta.

Kundalini on Jumalan Tahto, miten sitten haluattekin sen tulkita. Se on osa Pyhää Suunnitelmaa, teissä, teidän kauttanne. Siirtymä on suunniteltu läpi kosmoksen, ja Pyhä Suunnitelma kattaa sen jokaisen osan - sinä olet Pyhän Suunnitelman toteuttaja maassa yhdessä kaikkien niiden Valotyöntekijöiden kanssa, jotka harjoittelevat kundalinin nousua. Olette Yksi joka ilmenee monena.

Kun kundalini alkaa nousta spontaanisti, antakaa sen vain liikkua ja luottakaa, että se on Pyhän Suunnitelman mukaista. Antakaa sen tulla normaaliksi osaksi teitä, osaksi päivittäistä elämäänne.

Tästä eteenpäin voitte kokea kundalinin nousun monta kertaa päivässä. Antakaa sen tapahtua.

Teillä kaikilla on oppaita ja näinä aikoina he voivat vaihtua tiuhaan, koska he kaikki hallitsevat ihmisen ja siirtymän eri aspekteja. Antakaa virran kuljettaa.

Olet viimeisten päivien ajan tuntenut vanhojen polariteetin energioiden liikkuvan ympäristössäsi - sitä vapautetaan nyt. Keskity pysymään itsessäsi, omissa energioissasi. Olet turvassa.

Luota Pyhään Suunnitelmaan. Luota meihin. Me olemme Maan Elohim. Luota, että me tiedämme.

---

Minulle annettiin loma kanavoinnista kolme päivää sitten, ja sain viettää nuo kolme päivää melkein täysin viidennen ulottuvuuden kokemuksen ulkopuolella - olin ihminen kolmannen ulottuvuuden maailmassa. En tuntenut oloani ollenkaan kotoisaksi vaan kaipasin ylempien värähtelyiden laajakaistayhteyteen.

Mutta se sai minut ajattelemaan. Näin suurin osa ihmiskunnasta elää. Ja näitä ihmisiä meidän tulee auttaa siirtymän jälkeen, tukea heitä kohoamaan tämänhetkiseltä kokemisen tasolta seuraavalle niin juohevasti kuin mahdollista.

Luotan, että Pyhä Suunnitelma kattaa myös siirtymän jälkeiset kriittisimmät asiat...

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >