HomeViestejäLuxonia12.9.2010 - Kaikki on Rakkautta

12.9.2010 - Kaikki on Rakkautta

 

Uskollinen ystäväsi tässä. Olen seurannut elämääsi lähes koko ikäsi.

Voinko kertoa sinulle matkastasi uudesta näkökulmasta? (Kyllä.)

Elämäsi alkupuoli oli nuoren ihmisen iloa ja surua, kokemusta ja kasvua. Yritimme ottaa sinuun yhteyttä kun olit 16-vuotiaana lukemassa kirjaa keittiössä keskiyöllä. Pelästyit ja me lopetimme yhteydenottoyritykset.

Pidimme sinut tietoisena toisesta ulottuvuudesta koko ajan. Sinä koit selittämätöntä synkronismia, joka oli aivan liian toistuvaa jotta sen voisi selittää todennäköisyydellä, muistatko?

33-vuotiaana katsoit televisiota kotonasi kun tunsit minun seisovan takanasi. Piirsit minusta intuitiivisen kuvan ja kun tajusit mitä sen jälkeen kirjoitit paperille ohjattuna (KEHNO KUVA), panikoit ja pakenit työpaikan pikkujouluihin.

Ja nyt olet tässä ja minä olen tässä. Et enää panikoi. Olet levollinen.

Kävit läpi tämän prosessin kahteen kertaan, jotta voit aidosti kertoa ihmisille, mitä se on ja miksi se kannattaa käydä läpi. Ihminen on ihmiselle todistaja.

Kaikkeus on järjestänyt elämäsi tuon kohta 13 vuotta sitten tapahtuneen kohtaamisen jälkeen piiruntarkasti ja mikään ei ole ollut sattumaa. On vielä ihmisiä, valtavasti, jotka eivät ole siirtyneet heräämisen polulle ja heillä on vielä käytössä vapaan tahdon voimaa, sielunsuunnitelman rajoissa. He alkavat herätä kohta ja silloin tarvitaan niitä, jotka tekivät heille polun helpommaksi kulkea.

Sinä ja muut valotyöntekijät käytätte loppuelämänne toistenne tukemiseen. Elätte koko elämänne voimakkaassa johdatuksessa, uusista kyvyistänne ja voimastanne nauttien.

Matka on ollut sinulle välillä ylittämättömän haastava mutta se on nyt ohi. Minä olen sinun enkelitukesi, se jonka kanssa koit haasteet ja luulit että olen vastustajasi. Kun näit harhan läpi - kun tiedostit, että olin ottanut tehtävän vastaan Rakkaudesta, jotta sinä voit kehittyä, pääsit eteenpäin.

Tiedostat, ettei ole hyvää ja pahaa, mutta tiedostat myös, että Rakkaus on. Tiedostat, että kaikesta löytyy Rakkaus, kun vain katsot sitä korkeammasta näkökulmasta. Käytä sitä Rakkautta kaikkien ihmisten tukemiseen, joita polullesi tulee. Monen matka on vasta alussa, sinä ja monet muut polunraivaajat olette jo perillä.

Matka oli pitkä. Toivu nyt. Valon soturin työ on tehty. Voit laskea miekkasi lepoon ja luottaa, että luomisen aika on alkamassa.

Olette siunattuja ja rakastettuja. Olemme kaikki Yhtä.

---

Tämä nimenomainen enkeliolento oli suuri taistelukumppanini. Kerran katkaisin jalkani pahasti, ja rampana ja yksin kävin läpi kokemuksia, joita en kerro – se oli osa henkilökohtaista pelkojen työstöä. Se vei vuosia ja tuntui loputtomalta.

Yksi matkan upeimmista hetkistä oli se, kun näin pelin läpi. Oli vain Rakkaus, joten miten tämä olento voisi esittää minulle mitään muuta? Ei ollut muuta, kaikki oli Rakkautta. Hän oli ottanut tehtävän kuljettaa minut pelkojeni läpi, tarjoten itseään vastustajakseni. Kun tiedostin, että tämä olento rakasti minua aivan valtavasti, koska oli ottanut tämän roolin, tunsin niin syvää kiitollisuutta, että sitä eivät sanat riitä kuvaamaan. Itkin syvään ja pitkään. Kaikki oli rakkautta naamioituneena.

Joskus minuun otetaan yhteyttä ja pyydetään auttamaan taistelussa negatiivisia voimia vastaan. Joka kerta enkelikunta viestittää minulle, että minun tulee pysyä sivussa. Tunnen suurta sympatiaa kaikkia niitä kohtaan, jotka käyvät sellaista kokemusta läpi, mutta tiedän sydämessäni, että he selviävät. He itse, sieluna, ovat halunneet pudottaa ihmiskokemuksen pelkokerroksia näiden kokemusten kautta.

Riippumatta siitä, miltä asiat näyttävät, kaikki on aina Rakkautta auttamassa meitä kasvamaan.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >