HomeViestejäLuxonia5.9.2010 - Ryhmätietoisuus

5.9.2010 - RyhmätietoisuusOlin tehnyt energiatyötä myös nukkuessa ja heräsin väsyneenä ja ... surullisena ja huolissani. Eikä asiaa auttanut se, että ensimmäisenä kuuntelin Adam Lambertin Time for Miracles. Se ihan toi kyyneleet silmiini.

Otetaanpas selvää minkä takia.

---

Tunteet ovat osa ihmiskokemusta, suuri osa. Olet vapauttamassa osia ihmiskokemuksesta menemällä niihin mukaan ja vapauttamalla ne varauksesta. Et toimi ainoastaan henkilökohtaisella tasolla vaan myös ryhmätietoisuudessa.

Alamme nyt Valottaa sinua että voit levätä. (Kehoni alkaa taas huojua.) "Vanhan" Maan kokemus käsitteli äärimmäistä polariteettia alemmassa värähtelyssä. "Uuden" Maan kokemuksessa ei ole polariteettia ja se on korkeammassa värähtelyssä. Vastakkainasettelu katoaa. Ei ole hyvää kohtaamaan paha. Laajemmassa, korotetussa tietoisuudessa kaikki vain on, siinä ei ole lappua jossa lukee hyvä tai paha.

Mitä sinä ja monet Valotyölaiset nyt tekevät on vanhojen kokemusten "vapauttamista" ryhmätietoisuudesta poistamalla niistä merkkilaput, niin että kun ihmiset muistavat ne, heidän tietoisuutensa kiinnittyy niihin, niissä ei ole polariteettia. Vanhat sotien, kansanmurhien ja muiden väkivaltaisten tapahtumien kokemukset on varattu suurilla ja syvillä polariteetin tunteilla. Nämä neutraloidaan auttamaan siirtymää, tai ylösnousemusta joksi sitä haluatte sanoa. Kannoit läpi kaikuja unityöstäsi. Tasapainota ne.

Ihminen tekee siirtymän ihmiselle. Sinua autetaan koko matkan, mutta vain ihminen voi tämän tehdä. Tiedät sen Sydämessäsi. Lepää nyt. Hengitä. Anna Valosi kohottaa itsesi. Olemme mukanasi, Rakastamme sinua, aina ...

---

Enkelit valottavat minua edelleen, kehoni jatkaa jo tuttua huojumista ja alan päästä irti "työmoodista". Kun on sunnuntaikin... Nyt palaan takaisin Adam Lambertiin ja Time of Miraclesiin saattamaan tunteiden tasapainotuksen loppuun. Rauhaa ja Rakkautta meille kaikille.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >