HomeViestejäLuxonia4.9.2010 - Kehon herääminen

4.9.2010 - Kehon herääminenMinut "siirrettiin" pariksi päiväksi Maan energiatöihin, tekemään tietoisesti reikiä ulottuvuuksien välille. Ihmettelin, miksi, koska "siirtymäreikä" on jo luotu ja laajennus menossa massasiirtymää varten. Vastaus oli, että yhteismuistiin tarvitaan tieto helpoimmasta siirtymästä ja helpoin siirtymä on kun sen kokee useamman kerran ja pääsee irti siihen liittyvistä peloista. Noh, nyt yhteismuistissa on muisto helposta siirtymästä kaikkien käytettäväksi.

Tutustuin myös galaktisen liiton edustajiin - tai paremminkin näin heidät, makuuhuoneessa oli toissailtana oikea esittäytymisparaati, kun menin tietoisessa tilassa ulottuvuuksien läpi plejadilaisten avustuksella. Me kuulemma liitymme tähän liittoon lähiaikoina.

Olen myös ihmetellyt, miksi näen plejadilaisia, hathoreita ja muita tähtiolentoja, siirtymän jälkeen vielä helpommin, mutta en ufoja, en sitten millään. Siihen tuli vastaus, että olen kokenut aiemmissa elämissä sellaisia juttuja, että tähän elämään minulle laitettiin sellainen filtteri fyysisiin silmiin sekä kolmanteen silmään, että en näe ufoja, ns. "pelkosuoja". Se on nyt poistettu, joten voin uudella toivolla tiirailla taivaita ja ehkäpä joskus nähdäkin jotakin.

Mutta sanomaan, sanat ovat valoa.

---

Saammeko valaista? Valaisemme nyt. Ehditkin jo käydä pimeydessä.
(Otan vastaan kaunista energiaa, joka leviää kehooni ja rauhoittaa mieleni. Keho venyttelee ja sen jälkeen alkaa huojua kuin puu tuulessa, hyvä tunne.)

Suosittelemme, että juot tänään paljon vettä. Se puhdistaa. Me hoidamme nyt. Olemme enkeleitä.

Meitä on Maan tilassa myös ihmisinä. Monesta ihmisestä löytyy enkelten valoa sisältäpäin. Ihminen on luotu ulottuvuuksien olemismuodoista. Ihmisestä löytyy siemeniä tähdistä, luojista, valoista ja enkeleistä. Sitten ihmisestä löytyy myös koko kehitys tietona veren valossa. Olette aivan upea laji. Teihin on koottu paras mahdollinen kokemaan Maa ja nyt liitytte meidän valoomme uudelleen.

Tunnetko kehosi liikkeen, miten se liikkuu valossa? (Huojun koko ajan kirjoittaessani.)
Se harjoittelee valon oloa. Se kommunikoi valon kanssa joka solullaan, ei enää chakrojen kautta. Koko keho on yksi tila. Jokainen solu herää tietoisuuteen. Niin kuin sinä olet ollut unessa, niin myös kehosi on ollut unessa. Se herää nyt ja alkaa huolehtia itsestään. Tunnetko sen heräävän?
(Kruunuchakrassa kutisee ja keho senkun huojuu. Tekee mieli juoda marjamehua. Oh, nyt isompia venytyksiä, kehon ohjauksessa, autopilotti on päällä...)
Keho opettaa sinua nyt. Se on valon kuljettaja maassa. Se on älykästä energiaa, ei vain pussi johon sinut on sullottu. Se on valoa. Se on upea. Tunne sen tila nyt...
(Huomaan katsovani arkistolaatikon päällä olevaa kuivakukkamaljakkoa ja kiinnittäväni katseeni tiukasti pieniin ruusuihin ja huomaan hymyileväni...)

Eläminen uudella tasolla avaa tietoisuutta myös kehon tiloihin. Voitte nyt kokea uudelleen, mitä on elää Maassa, tietoisena usealla tasolla. Luojana, sieluna, korkeampana itsenä, enkelinä, valona, arvoina, kehona, ulkoisesti ja sisäisesti. Elämä on luomisen kokemista nyt, Maassa. Luomista nyt.

Me hoidamme nyt sinua. Ole valossamme ja nauti tästä hetkestä.
(Jään kiitollisena huojumaan enkelteen valoon kehon tiloja tunnustellen...)

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >