HomeViestejäLuxonia3.7.2011 - Elämää kahdessa todellisuudessa

3.7.2011 - Elämää kahdessa todellisuudessa

Näin se on. Yksi todellisuus on se vanha, jota ohjaa "vanha maailmanjärjestys" Bilderbergeineen, toinen on valaistunut totuuden todellisuus.

Sukelsin keskelle vanhaa todellisuutta, ja se on kyllä haastava ja vaatii jatkuvaa valppautta. Ja voi kauheaa kun huomaa kuinka syvällä unessa ihmiset ovat. Sitä jää ihmettelemään mitä meille oikein on syötetty että pysymme henkisessä pysähdystilassa.

Toinen juttu on maailmanlopputeoriat. Ne kukoistavat! Voisi varmaan tienata suuria summia kuvittelemalla kaikenlaisia sotia, luonnononnettomuuksia ja tappajatauteja - täysi Pandoran lipas! Ihmiset uskovat näitä tarinoita! Ja työmme on jo pyyhkinyt pois tämän mahdollisen tulevaisuuden! Mitä kummaa on tekeillä?

En ole kanavoinut "ikuisuuksiin", mutta nyt aion niin tehdä. Elohim, plejadilaiset, siriuslaiset? Enkelit?

Radiossa alkoi soida Charles & Eddien Would I Lie To You Baby. http://www.youtube.com/watch?v=8Bd-kXFsNrI

Olemme selvästi oikealla alueella nyt. =)

---

Hengitä vain. (Kehoni alkaa huojua energioissa.)

Se on tehty.

Valo on saavuttamassa ihmisten sydämet. Yksi sydän kerrallaan. Yksi sydämenlyönti kerrallaan. Yksi.

Ihmisten sielut ovat heräämässä uuden Valon myötä. Ihmiset siirtyvät vähitellen egosta sydämeen, mielestä sieluunsa. Tätä tapahtuu kaikkialla Maapallolla.

(Radiosta alkoi U2, Pride (In The Name Of Love.) http://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY )

Luota. Usko. Käytä Rohkeuttasi. Ei ole mitään pelättävää, ei koskaan ollutkaan. Nyt näet.

Ihmiskunnalla on suuri projekti edessään: Maan uudelleenrakentaminen. Vallata maa takaisin. Kehittää, varmistaa että kaikilla on mahdollisuus parempaan elämään. Pystytte siihen.

(Sting, If I Ever Lose My Faith In You. http://www.youtube.com/watch?v=7km4EHgkQiw )

Olette jättäneet kaiken vanhan taaksenne, kuitenkin elätte keskellä sitä. Jokainen hengenveto vie teitä lähemmäs vanhan, tiheän polariteettimaailman sulkemista. Levätkää. Kehonne tekee työn nyt. Hengittäkää.

Me olemme Elohim. Rakastamme teitä. Aina ja ikuisesti, olette me.

---

Energiat ovat hyvin voimakkaita täällä.

Olen äskettäin oppinut että sekä Valo että Pimeys ovat nyt meidän puolellamme. Koska olemme vapaa pelosta, vaikka joskus tunnemme kaikuja niistä, mutta pohjimmiltaan vapaita, Pimeys ei kosketa meitä, se on tilassa joka ei värähtele, joka on olemassa mahdollisuutena uutta luomista varten, luomista Valon kautta.

Eilen ystävä muistutti ihmisenä OLEmisesta. Kun näen tämän maailman edessäni, kaiken uuden luomisen joka täytyy tehdä, haluaisin aloittaa tekemisen heti - unohtaen että elämme vielä kahdessa todellisuudessa.

Katsotaanpa, mikä viestin varsinainen kappale on:

Sasha, If You Believe.  http://www.youtube.com/watch?v=hDgx6LNRFFU

Elohimiä ei voi olla rakastamatta! Kaikki on Rakkautta!

PS. Neljä ja puoli kuukautta on mennyt ilman meditaatiota. Olen taas aloittanut. Pieniä askeleita. Olen myös eronnut evankelis-luterilaisesta kirkosta koska minusta tuntuu että siellä ei enää ole todellista Uskoa. Voimia meille kaikille.

 

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >