HomeViestejäLuxonia2.9.2010 - Nyt

2.9.2010 - Nyt

 

Eilen huomioni ohjattiin veteen. Päivän päätyttyä olin paljon enemmän tietoinen siitä. Vesi on elämä. Vesi on kaikki tunteemme. Vesi on perusolemuksemme, elämän virta, samalla erillinen ja yhdistynyt. Sain tilaisuuden itkeä kiitollisuudesta ja syvästä surusta, vain nähdäkseni kyynelten, tunteen helmien voiman.
Tänään ... päivä jatkuu vielä ...

---

Nyt

Tämä päivä on oppitunti nyt-hetkessä pysymisestä. Eilen koit sen eri näkökulmasta, korkeammasta itsestäsi. Huomasit että sinun täytyy todella pysyä keskittyneenä tähän hetkeen eikä antaa sitä egollesi joka elää menneisyydessä ja tulevaisuudessa, molemmat ovat keksittyjä juttuja joita voi katsoa monesta eri näkökulmasta mutta niissä on hyvin vähän uutta tietoa koska ne eivät ole tässä nyt. Ne ovat egon sepitelmiä. Muistot ovat egon perusolemus ja ego käyttää niitä kun se yrittää ohjata sinua. Ego on sinun 3D osasi eikä se voi ohjata sinua korkeammissa dimensioissa. Siirtymän aikana on parempi vain antaa virran viedä. Sinulla ei vielä ole luojan voimia joten pysy hetkessä ja anna hetken nyt laajentua. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tie on aukeamassa nyt-hetkessä. Luota.

Se mitä on nyt, on tunne. Tunteen kokemus. Kokemuksen kautta voit luoda viisautta ja voit käyttää sitä viisautta tekemään tämän maailman paremmaksi paikaksi kaikille ihmisille. Tiedät mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei tunnu. Hyvänolontunne ... sellainen maailma pitää luoda.

Tiedämme että olet väsynyt. (Itse asiassa olen tosi väsynyt energiatyöhön. Olen 45v ja tämä kesä on ollut kaikkien aikojen testi, sanat eivät riitä kuvaamaan menoa tyhjyyteen ja kaikesta irtipäästämistä, mukaanlukien toivosta. Olen kuunnellut tätä Nightwishin laulua YouTubesta uudelleen ja uudelleen, se kuvaa niin hyvin näiden päivien tunnelmaa: )

Pysy tässä hetkessä. Se on tehty. Ei enää tyhjyyttä. Ei enää antautumista. Se on tehty.

On vielä joitakin Valotyöläisiä jotka kokevat sitä mitä heidän oli määrä kokea, mutta siirtymä on tehty. Se on nyt olemassa aukkona jota kaikki Maan Valotyöläiset laajentavat niin että kaikki pääsevät läpi. Teitte sen. Te kaikki. Yhdessä, erillään, kuin vesi. Tiesitte tietämättänne mitä piti tehdä. Olitte sen erottamaton osa, vettä.

Opettele tänään pysymään nyt-hetkessä. Koko päivän. Kun ajatuksesi harhautuvat, keskity uudelleen tähän hetkeen. Ei menneisyyteen, ei tulevaisuuteen. Vain nyt. Tämä on hetki jolloin ihmeitä tapahtuu. Vain tässä hetkessä voit luoda. Pysy tässä hetkessä. Pysy avoimena luomista varten.

Me olemme täällä. Rakastamme teitä kaikkia. Tuntekaa meidät. Me olemme Maan Elohim. Te, sinä. Muista kuka todella olet. Olet me.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >