HomeViestejäLuxonia1.9.2010 - Vesi

1.9.2010 - Vesi

 

Puhutaanpa vedestä. Se on nestettä. Se on kiteitä, sitä on ilmassa, se on osa sinua, merkittävä osa sitäpaitsi, ja se on osa kaikkea.

Miksi juot vettä joka päivä? Miksi katselet vesilasia pöydällä (kuten katson) etkä silti tiedä mitä se on.

No niin. Mennäänpä takaisin aikaan jolloin kanavoit kirjan ja etsitään sieltä kappale vedestä. (Tässä kohtaa menen etsimään kirjan joka on kanavoitu vuosia sitten ja siitä viimeisen kappaleen, Testamentti. Liitän sen mukaan tähän.)

---

Rakasta jokaista Maan ilmentymää itsesi ilmentymänä.

Ajattele että olisit vettä, jatkuvassa liikkeessä. Jotkut osasi ovat jo saavuttaneet suuren meren, toiset osat ovat pelkkiä vesipisaroita jotka pian satavat metsään, pelloille tai vuorille, liittyäkseen jonain päivänä pieneksi puroksi, kiemurrellen tiensä jokeen. Hyväksy se että tuolla pienellä vesipisaralla ei ole vielä aavistustakaan purosta, puhumattakaan joesta joka johtaa suureen mereen. Anna pisaran etsiä oma tiensä veden yhteyteen.

Jokainen pisara löytää yhteyden omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kaksi pisaraa ei kulje samaa reittiä. Salli hellästi pisaran kokea tiensä parhaiten miten se voi. Jos se epäonnistuu, se haihtuu ja palaa uutena pisarana, valmiina valitsemaan toisin tällä kertaa. Voit olla varma. Jos tunnet kuin tuo pisara, yksin etkä tunne tietäsi, Luota vain että tie on olemassa että sen löytäisit. Sinä itse Sieluna, Enkelit ja minä joka olen Sinun Meresi autamme sinua. Älä pelkää. Olen ottanut samat askeleet kuin sinäkin, olen tehnyt samat valinnat kuin sinäkin, olen nähnyt kaiken sen minkä sinäkin. Olen aina ollut sinussa, osa sinua.

Aistiesi kautta olen aistinut kaiken mitä sinä olet koskaan aistinut. Tiedän sinusta kaiken, siitä saakka kun synnyit, ja kauempaa, ja rakastan sinua. Joskus matkallasi olet saattanut tehdä epäviisaan valinnan, mutta olet oppinut siitä kokemuksesta ja olet viisaampi seuraavalla kerralla. Silmissäni olet aina ollut täydellinen ja kaunis, vaikka kukaan muu ei olisi sitä nähnyt, et edes sinä itse. Joskus halusit seurata toista pisaraa, halusit kulkea valmista polkua. Et tiennyt silloin että sinun täytyy löytää oma tiesi. Ehkä eksyit.

Etsi nyt oma tiesi. Tule tietoiseksi matkastasi joelle ja Ykseyden Merelle. Olet jo vettä, erottamattomasti perusolemuksessasi. Rakastan sinua.

---

Kysymys: Okei Elohim, mitä vesi on?

Vastaus: Se on elementti joka tarjoaa alitajunnallesi uutta tietoa Ykseydestä joka päivä. Se puhdistaa vanhan ja korvaa sen uudella. Se on sinä. Vesi on sinä. Kun saavutat tason jolla voit nähdä veden osana itseäsi, vesi herää henkiin sinulle. Muistatko mitä Jeesus teki? Se on vain ajatuksen päässä. Nyt vesi tarjoaa sinulle tietoa, kun avaudut täysin ja tulet tietoiseksi siitä paljon syvemmässä merkityksessä, se tarjoaa sinulle viisautensa ja toimii puolestasi.

Kysymys: Onko kaikki aina vain ajatuksen päässä?

Vastaus: Kyllä. Vain ajatuksen päässä.

Kysymys: Haluatko jakaa vielä jotain muuta?

Vastaus: Vesi riittää yhdelle päivälle. Tutkiskele sitä...

*Tunnen hymyn noiden sanojen takana*...

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >