HomeViestejäLuxonia9.4.2011 - Tunnelmia Oulun Kauppurienkadulta

9.4.2011 - Tunnelmia Oulun Kauppurienkadulta

Kopioin tämän eilisestä viestistäni eräällä foorumilla, kun ajattelin, että tämä on jatkumoa henkiselle matkalleni...

Olen ollut perussuomalaisten vaalikopilla kaksi päivää ja tuntuu, että tämä on nyt se seuraava juttu.

---

Tänäänkin testaus jatkui (tarkennus lukijoille: siellä käy päivittäin muutama ihminen, joiden agenda on muuta kuin Valo) mutta olin varautunut siihen, joten ei sen kummempaa. Muutama "vanha tuttu" maanantailta siellä oli, ja jälleen kerran minulle sanottiin, että kahvinkeittäjä on jo, ihmisten kanssa puhumaan vaan. Ja niin menin. Todella mukavia ihmisiä, muutama laitapuolen kulkija ja muutama, oletettavasti avohoitopotilas, joista yksi ilmoitti rakastuneensa minuun ja haluavansa pussata. Sanoin, että ei käy, minä olen varattu. Yksi tukevassa humalassa oleva eläkeläinen, joka julisti olleensa ydinvoimalaitoksessa töissä ja että hänen isänsä oli oikea kommunisti, halusi silittää hiuksiani. Mikäs siinä. Sen jälkeen hän katsoi suoraan silmiin ja sanoi, että olet hyvä ihminen, toivotti kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja lähti. Mietin monen kohtaamisen kohdalla, että niillä oli paljon suurempi merkitys, kuin mitä normaalitasolla ajattelisi. 
Olihan siellä pieni sattumuskin. Yksi vanhempi mies nyökkäsi taakseni ikään kuin merkiksi katsoa sinne, joten käännyin katsomaan ja muutaman metrin päässä oli noin 14-vuotias arabipoika, joka ammuskeli pellettipyssyllä. Menin pojan luokse ja sanoin kohteliaasti mutta jämäkästi, että tämä on väärä aika ja paikka ja ole hyvä, lopeta ampuminen nyt (ensin suomeksi, mutta kun hän ei ymmärtänyt, englanniksi). Poika lopetti. Kuulin myöhemmin, että hän oli käynyt ammuskelemassa vaalikoppeja ja osoitellut ihmisiä sillä aseella niin että heitä oli pelottanut. Minua ei pelottanut yhtään - varmaan sen takia kun meidän poika on ulkomaalainen ja olen häntäkin ojennellut pellettipyssyn käytöstä. 
Koko päivän kadun reunustalla seisoskeli iso, mustiin pukeutunut mies. Kävin jututtamassa häntä pariinkin otteeseen ja selvisi, että hän on ollut turvallisuusalalla. Hyvin ystävällinen, rauhallinen ihminen. Tuli mieleen vasta kotona, että hän saattoi olla ihan sitä varten paikalla, palkattuna tai muuten vaan, turvaamassa meidän oloamme. 
Viikonloppuna kojulla on kuulemma paljon vilskettä ja vapaaehtoisia, joten minua ei välttämättä tarvita. 
Luin juuri Gorgon viestin ja tuntuu juuri siltä kuin olisi käynyt sen henkisen kasvun polun loppuun ja nyt tekee sitä, mitä on tullut tänne tekemään. On upeaa huomata, että voi olla ihmisten parissa niin luonnollisesti, ikään kuin ei olisi vielä muutama viikko takaperin ollut erakoitunut ei-mikään, jonka piti meditoida, että voi viedä roskapussin ulos ja joka menetti energiat melkein missä vaan. Suoranainen ihme! 
Ai niin, kerroin yhdelle ehdokkaalle, millaisia kokemuksia oli päivän aikana ollut ja että yksi silitti hiuksia. Hän sanoi, että luultavasti hommasin sillä perussuomalaisille äänen, koska joskus se muisto naisesta, joka antoi silittää hiuksiaan, on äärimmäisen arvokas kokemus. 
Oma ehdokkaani Anne Snellman oli myös paikalla ja sanoi, että kunnallisvaalivalmistelut alkavat elokuussa, että voisin alkaa suuntautua nyt siihen, että olen kunnallisvaaliehdokkaana. En osaa vielä ajatella, mutta mennään minne pitääkin. Oli myös jotenkin... surullinen olo siitä, että Anne ja muut uudet kansanedustajat joutuvat Arkadianmäelle, koska se vaatii heiltä henkisesti aivan valtavasti ja he joutuvat kohtaamaan paljon pimeyttä. On myös kummallista, että kaikki tapaamani perussuomalaiset tuntuvat ennestään tutuilta... 
hesse_heart grouphug hesse_heart
Lisäys: tämä mustiin pukeutunut "henkivartija" on ollut Timo Soinin tilaisuuksissa ja sanoi, että kun Timo tulee huoneeseen/tilaan, tilan energia muuttuu välittömästi. Ikään kuin jotain elämää suurempaa olisi paikalla. Mielenkiintoista!

---

Totuttuun tapaan laitoin nyt radion päälle, että saamme kaikkeuden viestin. Tällä kertaa se on Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >