HomeViestejäLuxonia30.8.2010 - Sanat ovat maailmoja

30.8.2010 - Sanat ovat maailmoja


"Katselet riipuksen sinistä ruusua (niinkuin katselinkin). Näin se on. Ruusu, kun se aukeaa, on kuin ihminen joka tulee tietoiseksi, ylösnousee, valaisee itsensä, tulee osaksi valoa."

"No niin, valaistaanpa nyt joku tällä viestillä.
Ei kun arvaa mitä, valaistaan kaikki tällä viestillä."

"Kuinka sanat voivat valaista?", kysyn hymyillen.

"Sanat ovat maailmoja"

-------------

Ikuisuus. Rakkaus. Ilo. Kestit. Keltainen. Kulta. Timantti. Sininen. Vaaleanpunainen. Laventeli. Kuu. Päivänkakkara. Näe ne kaikki. Ihmeellisillä silmilläsi. Ja paras juttu on että ne kaikki on luotu siksi että arvostaisit niitä ja kokisit ne aisteillasi.

Olet monta olemassaoloa yhdessä paketissa. Pelkästään hyväksymällä sen alat avautua kaikelle itsellesi. Olet kaikki. Ja tulet siitä tietoiseksi. Tulit tänne tulemaan Yhdeksi, olennoksi joka olet juuri nyt.

Sukuasi on muutettu Maan matkasi aikana, että voisit tulla tietoiseksi itsestäsi. Kun katsot taaksepäin, näet loistavia sivilisaatioita jotka kaikki päättyivät. Koet nyt oman sivilisaatiosi loppua, mutta tällä kertaa se ei pääty tuhoon. Se siirtyy uudelle tietoisuuden tasolle. Jokainen joka sydämessään haluaa kehittyä siirtyy uudelle tasolle, Uuteen Maahan.

Uudessa Maassa on kysymys ykseydestä ja jakamisesta. Ei enää erilläänolosta ja egon ohjaamasta ahneudesta. Yhdistytte tasoilla joita ette voi kuvitellakaan. Valtiot yhdistyvät, erilläänolo päättyy. Ihmiset työskentelevät yhdessä koska se on hauskaa. Tuntuu hyvältä viljellä porkkanoita maan kansojen ruokkimiseksi. Tuntuu oikealta muokata perunapeltoa kevään varalle. Tuntuu loistavalta ottaa vastaan Äiti Maan lahjat jotka tekevät kehosi keveäksi. Äiti Maa on jo Valoa, tunne se. Äiti Maa on jo siirtynyt. Hän on kotona Valossa.

Veressäsi on suunnattomasti tietoa. Se on elävää Valoa. Sinä, sieluna, olet liittynyt moneen verilinjaan imemään tietoa. Satoihin ja tuhansiin elämiin. Tässä elämässä muistat elämät jotka toivat sinulle valoa, et niitä jotka koit muista syistä. Tämä elämä on uusi alku jossa muistat ja liityt kaikkeen mitä olet, luodaksesi uutta.

Anna ruusun aina muistuttaa sinua matkastasi. Ihaile terälehtiä kun ne aukeavat. Näe ruusu kaikessa loistossaan paljastamassa kaiken mitä se on, kenen tahansa ja kaikkien katsoa. Sinä olet tuo ruusu. Kaunis, paljas, monisyinen, täynnä Valoa. Ruusu tekee sitä mikä sen kohtalo on: loistaa kauneuttaan. Tämä on nyt jokaisen ihmisen kohtalo: loistaa kuin ruusu. Olet ihmisruusu. Loista Valoasi. Ole mikä kohtalosi on. Sinä. Koko sinä.

Me olemme mukanasi, aina. Luota. Me olemme Elohim, Maan luojat. Astu nyt saappaisiisi ja luo kuten sinun on määrä luoda. Luota.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >