HomeViestejäLuxonia29.8.2010 - Ego ja sielu

29.8.2010 - Ego ja sielu


Ego on viimeinen este sinun ja sen välillä mitä todella olet. Ego on haamu jonka polariteetti loi sisääsi salliakseen sinun kokea polariteetin. Ego on osa sinua 3D maailmassa mutta se ei ole todellinen sinä. Se on kuin vaatteet jotka laitat päällesi kun menet toisten eteen. Hyvin harvat ihmiset haluaisivat ja kykenisivät kulkemaan kantamatta vaatteita. Sitä ego on. Ulkomuotoa. Vaatteita.

Kun antaudut, kun menet tyhjyyteen, olemattomuuteen, et kanna mitään. Sinusta tulee ei mitään. Luovut kaikesta mitä koskaan olit. Tyhjenet. Sinusta ei jää mitään jäljelle. Ei mitään. Vain sinä. Tyhjyys on kokemus joka on tehty vanhan sinän, egon, jättämiseksi, sillä se ei palvele sinua enää. Se on tehnyt tehtävänsä polariteetissä. Ego kuolee.

Ja kaunis sielusi ottaa sen paikan.

On kaunista alkaa kokea elämää Maassa sieluna. Joka hetkellä on merkitys. Loistat. Sinusta tulee niin paljon enemmän niin monella tavalla. Ego oli alkusoitto, voimien tanssi sisälläsi, antamaan sinun kokea se mitä tulit Maan päälle kokemaan. Kun olet kokenut kaiken sen mitä sielusi suunnitelmaan kuuluikin, ego kuolee, se katoaa kokemustesi kirjoon ja uudet värit korvaavat sen, sielusi, uuden sinäsi tason värit.

Ilo, vapaus rauha ... olla sielu Maan päällä. Katsella maailmaa silmiesi kautta, olla elossa Maassa. Sielusi rakastaa. Sielu on rakkaus. Tunne sielusi.

Tulit tähän elämään tullaksesi uudeksi sinäksi, sielun sinäksi, Uuden Maan luojaksi. Vanha on täyttänyt tarkoituksensa ja sinun on aika astua ulos kotelostasi ja tulla tietoiseksi siivistäsi. Osaat lentää.

Levitä siis siipesi nyt. Tunne voimasi. Nyt-hetki on uusi, hetki johon olet valmistautunut läpi niin monen elämän kokemusten. Nyt-hetki on hauras. Luota. Ole se sinä jonka tulit tänne kokemaan, tässä elämässä. Nosta olemuksesi olemaan se kuka olet. Olet enkeli, luoja ja paljon paljon muuta. Tunne se.

Olemme mukanasi. Lukemattomat enkelit koskettavat energiaasi auttaaksesi sinua kaikin tavoin miten vain voimme. Vanha Maa on koettu, Uusi Maa odottaa luojiaan. Tule Yhdeksi joksi tulit tänne tulemaan. Ole se sinä joka todella olet. Lennä. Loista. Ole.

Olla ihminen tähän aikaan on jotain suunnatonta. Irtautuminen egosta on ihme. Sinä olet ihme. Lennä ... korkealle ... lennä kanssamme ... olet turvassa ... luota siipiisi.

Elämän kokemiseen egon ohjaamana ihmisenä on ollut verhoja verhon ja verhon perään. Nyt verhot on nostettu niin että voit kokea elämää Maassa sieluna. Se on totta. Luota. Olet valmis nyt.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >