HomeViestejäLuxonia26.1.2011 - Tiedote siitä sun tästä

26.1.2011 - Tiedote siitä sun tästä

Eilen meditaatiossa sain tiedon että netti ei ole turvallinen ennen maaliskuuta 2012. Miksi?

---

Olen Plejadilainen ystäväsi.

Netissä, foorumeilla ja muualla altistut kaikenlaisille energioille ja sen takia sydänchakrasi on tukossa, suojelet itseäsi ulkopuolisilta energioilta sulkemalla chakrasi. Chakrat toimivat kommunikaatiokanavina.

Energialla ei ole välimatkaa. Energia on nyt, tässä, läsnä. Kun kommunikoit ihmisten kanssa joilla on piilotettuja motiiveja, voit tuntea sen. Joitakin hyvin pimeitä voimia toimii naamioiden takana ja sinulla on niistä kokemusta. Nykyään ne piileksivät monissa paikoissa, esimerkiksi foorumeilla.

(Aivan, olen hyppinyt foorumilta toiselle kun energiat ovat muuttuneet.)

Pysy maadoitettuna ja omassa voimassasi ja kaikki menee hyvin.

(Entä maaliskuu 2012 sitten?)

Luota. Ei sinun tarvitse kaikkea etukäteen tietää. Olet tietoinen voimista ja riittää että pidät voimasi itselläsi ja pysyt maadoitettuna aina kun mahdollista.

(Olen saanut mieli-keho-henki sähköiskuja joulukuun pimennyksestä lähtien. Miksi?)

Tullaksesi uudeksi. Muistatko kaikki ajat jolloin "syöksyit läpi ulottuvuuksien", kuten sanot? Olet muuttumassa olennoksi joka voi kytkeytyä ja kommunikoida näiden ulottuvuuksien kanssa. Olet jo uusi ihminen, nyt sinusta tulee suurempi apu ihmiskunnalle. Teitä on satoja tuhansia tekemässä tätä. Ylösnousemus on tosiasia. Nyt tehtävänä on saada se kaikille helpommaksi.

---

Hmm. Käännänpä radion päälle, ja viesti on: I Believe in Miracles, Hot Chocolate...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >