HomeViestejäLuxonia24.1.2011 - Papukaija

24.1.2011 - Papukaija

 

Se alkoi eilen illalla. Muistin papukaijan, jota pidetään vankina eläinkaupassa tässä kaupungissa missä asun. Tapasin tämän papukaijan ensimmäisen kerran 4.5 vuotta sitten. Hänestä on tullut hyvin aggressiivinen sen jälkeen kun hänen tyttöystävänsä kuoli vuosi sitten. Hän asuu häkissä, joka on noin 1.5 metriä leveä ja syvä ja kaksi metriä korkea. Häkki voi tuntua kookkaalta mutta minua se turhautti. Papukaija, jonka elinikä on noin 65 vuotta, joka ei voi lentää ja vielä yksin eläinkaupassa. Näyttää, että luojatietoisuuden kanssa tulee tietoisuus suurin piirtein kaikesta. Et vain voi hyväksyä, että papukaijaa pidetään vankina. Eläimet kuuluvat luontoon. Tiedän, että maailmassa tapahtuu vakavia juttuja ja minä ajattelen yhtä papukaijaa. Se tuntuu naurettavalta, mutta ei auta. Remu, papukaija, viestittää minulle varmaan jotain nyt.

---

Ei, ei se ole naurettavaa, tunnet nyt vastuuta. Ajattelet nyt uusista näkökulmista. Tiedostat, että papukaija kuuluu luonnolliseen ympäristöönsä, ei häkkiin. Liityt luontoon nyt.

Luonto tarjoaa kaikille lajeille sen mitä ne tarvitsevat. Papukaija näyttää sinulle miten ihmiset elävät. Haluatte osoittaa ylivoimaisuuttanne kesyttämällä kaikki mahdolliset lajit.

Tämä kehityssuunta jatkuu. Aikanaan käyt läpi vielä enemmän tunteita ja muutat myös ruokavaliosi kasvipohjaiseksi. Et voi syödä lihaa laajemman tietoisuutesi takia.

Ota nyt iisisti, sinä ja kaikki jotka tämän lukevat. Uutena ihmisenä oleminen vaatii sopeutumista. Hyväksy kaikki ajatuksesi ja tunteesi, ihan kaikki, mitä nyt tulee pintaan. Sopeudutte. Voi tuntua naurettavalta surra yhden papukaijan takia, mutta se osoittaa uutta välittämisen tasoa.

Herääminen on juuri tätä. Olla tietoinen. Aikanaan papukaija vielä lentää koska sinä ja muut välitätte. Aikanaan maasta tulee hyvä asuinpaikka ihmisille ja muille lajeille, koska välitätte. Välittäminen on rakkautta.

---

Ja tämä oli Ajax Siriukselta. Tunnen sisäistä tarvetta muuttaa maailma, vapauttaa vangitut, tehdä kaikkien elämästä paras mahdollinen, vapauttaa meidät mieltemme rajoituksista. Voisimme jo elää paratiisissa sen sijaan, että palvelemme orjina monikansallisia yrityksiä.

Tämän päivän radiosanoma on: Randy Crawford - One Day I´ll Fly Away... jonain päivänä lennän pois...

Lisään tänne videoklipin YouTubesta osoittamaan, että papukaijat ovat eloisia ja älykkäitä olentoja: http://www.youtube.com/watch?v=p6Hy5HW1y6Y

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >