HomeViestejäLuxonia27.1.2011 - Uusi peli

27.1.2011 - Uusi peli

Heränneessä tilassa näet pelin läpi ja miten peliä pelataan. Tähän saakka sinua on irrotettu pelistä, koska sinun tehtäväsi on muuttaa säännöt. Tulit tänne muuttamaan säännöt, muuttamaan koko pelin. Miksi? Koska vanha peli on nyt pelattu loppuun.

Voitko nähdä illuusion läpi? Näetkö ihmiset, jotka ovat edelleen unessa ja pelaavat peliä? Ihmiset, joka kuvittelevat, että he ansaitsevat saada enemmän kuin muut? Näetkö egot?

Kolmannessa ulottuvuudessa ego merkitsee pimeyttä. Vasta sitten kun ihminen matkaa sisimpäänsä ego alkaa luopua ohjauksesta. Ja sielu alkaa loistaa.

---

Tämä pieni viesti tuli korkeammasta itsestäni. Eilen illalla luin Gillian MacBeth-Louthanin kanavointia, joka löytyy englanniksi täältä:

http://spiritlibrary.com/gillian-macbeth-louthan/time-keeps-on-slipping-2011-full-speed-ahead

ja kun luin loppuosaa kaikkine 11-numeroineen, mieleni yksinkertaisesti "zäppäsi" korkeampaan tietoisuuden tilaan - tunnistan sen korkeammaksi itsekseni, koska minulla on aikaisempia kokemuksia siinä tilassa olemisesta. Se on hyvin rauhallinen, voimakas ja rohkea tila Totuudessa. Tämä tietoisuuden tila vaatii, että alan siirtyä uuteen rooliini, mikä ei ole enempää eikä vähempää kuin maailman muuttaminen sitä palvelemalla.

Eilen liityin tähän liikkeeseen:

http://www.fouryearsgo.org/

Tässä on video, minkä takia liityin siihen:

http://www.youtube.com/watch?v=B_6iTCo5Ci8

Kaikkineen, minut on riisuttu luita ja ytimiä myöten. Olen nyt valmis. Oletko sinä? Liitytkö meihin?

Kyyneleet tulvivat silmiini kun katsoin tuota videota. Me olemme luoneet epätasa-arvon. Nyt on aika luoda tasa-arvo. Jokaiselle. Kaikelle. Maan Lapset, vaatikaa voimanne. Mikään voima ei ole teitä ylempänä. Vapauttakaa itsenne illuusiosta. Olette maan oikeutettu asukas ja paljon enemmän. Vaatikaa voima sisältänne. Olette Uuden Maan luojia.

Tämän päivän radioviesti tulee Viola Willsiltä, If You Could Read My Mind, jos voisit lukea ajatukseni. Ja kun käänsin tätä suomeksi (kanavoin englanniksi), radiosta kuuluu Michael Jacksonin Can You Feel It, voitko tuntea sen...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >