HomeViestejäLuxonia23.1.2011 - Toinen päivä luojana

23.1.2011 - Toinen päivä luojana

Mikä energia! Luojana oleminen vaati jonkin verran totuttelemista, sillä asioita alkaa nähdä uudesta perspektiivistä. Tämän maailman vääryyksistä tulee pakahduttavia. Ajatukset kulkevat ristiin rastiin mielessä. Ajatuksia joita et ole ennen ajatellut. Ajatuksia jotka maadottavat sinut tähän ja nyt.

Eilen opin että olen osa sateenkaarisoturiperhettä. En tiedä kuinka mennä tästä eteenpäin, joten teen kuten ennenkin: luotan prosessiin ja katson miten se avautuu.

Kaksi radiokanavaa joita kuuntelen kun kanavoin tai lopettelen sitä ovat Groove FM ja Radio Aalto. Tässä linkit jos kiinnostaa, voitte kuunnella niitä netistä. On ihmeellistä miten se toimii. Käännät vain radion päälle ja Universumi alkaa kommunikoida kanssasi musiikin avulla.

http://www.groovefm.fi/

http://www.radioaalto.fi/

Ja katsotaanpa saadaanko jotain tietoa ystäviltämme muista ulottuvuuksista.

---

Me olemme Elohim.

Se on totta.

Olet nyt hereillä.

Tästä lähtien luot. Unen aika on ohi. Maan polariteetti on nyt koettu. Tulossa on jonkin verran kaaosta ja sillä on tarkoitus. Kaaos sekoittaa energioita. Ilman kaaosta ei Sateenkaaren Sotureiden olisi mahdollista muuttaa tätä maailmaa. Kaaos on liittolaisenne.

Luota.

Kaaos ilmenee luonnonmullistusten muodossa ja monia salaisuuksia paljastuu.

Olette turvassa. Kaaoksella on tarkoitus. Se palvelee teitä nyt.

Polariteetti koostuu vakaudesta ja kaaoksesta. Ennenkuin voitte saavuttaa seuraavan vakaan vaiheen, tarvitaan kaaosta. Maan vakaus on nyt epäoikeudenmukainen sen asukkaille. Tämän vuoksi kaaoksen täytyy ravistaa sitä niin että voitte luoda uudestaan. Se mitä on tapahtunut sisällänne tulee tapahtumaan ulkopuolellanne. Tämän maailman Valotyöläiset kulkivat valtavan kaaoksen läpi elämissään vapauttaakseen itsensä siitä mikä oli, tullakseen uudeksi. Ette voi olla uusia jos kannatte vanhaa mukananne. Yhtenäisyyden aika on tulossa. Se on totta.

---

Aivan, tuntuu kuin viimeiset 13 vuotta olisivat olleet kaaosta, irtipäästämisen jakso toisensa perään, kunnes ei ollut enää mitään menetettävää.

Suurin tunne tällä hetkellä on vastuu. Tunnen kuin olisin vastuussa ... kaikesta.

Kolme päivää sitten näin unen. Olin vankileirillä, minua kidutettiin, samoin kuin kaikkia muitakin siellä. Olin sotilas. Sitten otin voiman sisältäni. Minusta tuli superolento joka pystyi kasvamaan niin suureksi kuin halusin ja voin muuttaa tiheyttäni halutessani, ja myös muuttua näkymättömäksi, lävitseni saattoi kävellä. Kasvoin suureksi, ehkä 30-metriseksi ja revin leirin hajalle. Käskin vartijoita viemään vangit rajalle ja pitämään hyvää huolta heistä. Menin tämän maan rajalle ja kaadoin raja-aidat. Muistan ajatelleeni: "Ei enää väkivaltaa." Superolentona katsoin kun jeepit ajoivat rajalle ja pidin silmällä ettei ketään vahingoitettu millään tavalla. Ei ollut mukavaa kun kidutettiin mutta oli mukavaa kun oli voima muuttaa se.

Tässä on tehtävämme: asioiden muuttaminen.

Tämän päivän radioviesti on Kool & The Gang, Celebration. Wau!

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >