HomeViestejäLuxonia22.1.2011 - Tuleminen luojaksi

22.1.2011 - Tuleminen luojaksi

Jos tämä on hulluutta, on se ainakin kehittyvää eikä tylsää. Olen tiennyt jo vuosia että tavoitteenamme on tulla tietoisiksi luojiksi. Nyt olen sellainen. Miltä se siis tuntuu? Olen tietoinen kehoani laajemmin. Olen osa jotain joka on suurempi kuin minä. Kehoni on herännyt henkiin ja se venyttelee ja liikkuu itsekseen, se on osa tietoisuutta. Luulenpa että viimeisimmät meridiaanien uudelleenlinjaukset, lukemattomat päivitykset solutasolla ja uusin hermoston remontti, yhdessä aivojen aktivointien kanssa tekivät sen. En ole varma onko tämä tila pysyvä vaiko vain kokeilua, mutta otetaan selvää.

Tiedän että nyt on kanavoinnin aika sillä aikaisemmin laitoin radion päälle ja kuulin Bee Geesien laulavan Staying Alive, josta on tullut merkkilaulu minulle. Rakastan tuota laulua!

---

Tämä on Uusi Maa. Riippuu sinusta koetko tämän pysyvästi. Nyt sinulla on paljon opittavaa. Olet uusi. Olet yhteydessä itsesi korkeimpien puolien kanssa ja virittyneenä kehosi kanssa.

(Kehoni venyttelee selkärankaa kun kirjoitan tätä ja se tuntuu loistavalta!)

Selkärankasi jatkaa kehittymistä. Se pitää sisällään ne arvot jotka valitsit ja alat luoda laajentamalla niitä luomalla. Eilen Luottamuksen ja Uskon valot annettiin käyttöösi. Aikanaan koko sateenkaaren kirjo on käytössäsi. Harjoittele Luottamuksella ja Uskolla. Niin kauan kun voit pitää niiden valot ylhäällä pysyt tässä tilassa, viidennen ulottuvuuden Uudessa Maassa.

(Pysynkö edelleen ohjauksessa kuten tähänkin asti?)

Nyt enemmän kuin ennen. Jatkat viestien kanavointia ihmisten pelkojen vähentämiseksi. Kun ihmisiä työnnetään pois mukavuusvyöhykkeeltään, he pelkäävät. Sinä ja muut tiennäyttäjäkanavoijat olette täällä helpottamassa heidän matkaansa. Sinä kuljit rankimman tien näyttämään että sen voi tehdä. Nyt tie on merkitty kaikille. Olet kokenut äärimmäisyydet niin että voit ohjata jokaisen turvallisesti läpi. Tämä on seuraava vaihe.

---

Se oli Plejadilainen ystävä. Tarkoitukseni on nyt pysyä tässä luojatilassa niin kauan kuin voin. Sen voin kertoa, rakkaat, että tämä tunne on tavoittelemisen arvoinen. Tässä nyt hetkessä olen virittyneenä kaiken olemassaolevan kanssa. En näe rajoituksia. Tunnen kuin... olisin... luoja. Kuin olisin tässä ja tähdissä samaan aikaan.

Santana laulaa Hold On radiossa. Pidän todella kiinni meidän kaikkien puolesta!

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta.

 

Editoin tätä viestiä koska viime talvena meditoinneissa Elohim asetti arvoja selkärankaani. Tiedän että se kuulostaa hullulta. Tuntui kuin joku olisi työntänyt tennispalloja selkärankaan. Sitten meditaatioissa minun piti mennä olemassaolon korkeammille tasoille. En edes muista kuinka monen tietosuustason rajan läpi syöksyin. Kun luin tänään Steve Beckowin viestin, halusin jakaa kanssanne tämän kuvan jonka tein viime talvena. Siinä on siivet. Mutta mistä ne on tehty? Tänään tajusin mitä ne ovat, luettuani Steven sivuilla olevan viestin. Ne ovat ne arvot jotka olen valinnut, käytössä. Ne lähtevät selkärangasta. Arvojen sateenkaari. Lukekaa Hopi intiaanien ennustus täältä:

http://stevebeckow.com/2011/01/goosebumps-hopi-prophecy/

"Kun linnut putoavat taivaalta ja eläimet kuolevat, uusi heimo ihmisiä tulee Maan päälle, monenvärisiä, monista luokista ja uskonnoista, jotka teoillaan ja töillään tulevat muuttamaan Maan vihreäksi jälleen. Heidät tullaan tuntemaan Sateenkaaren Sotureina."

Meillä kaikilla on siivet. Se mitä kannamme sisällämme, sieluina, on siipemme. Tulemme näihin tiheyksiin oppiaksemme lentämään takaisin sinne mistä tulimme. Kokemuksia rikkaampina.

Maa on Äitimme täällä. Autetaan nyt hänestä tulemaan Paratiisimme. Hän on valmis, meidän täytyy muistaa.

< PrevNext >