HomeViestejäLuxonia28.8.2010 - Viisaus

28.8.2010 - Viisaus


Viisaus syntyy oppimisesta, usein usean opetuksen kautta, kunnes se tiivistyy timantiksi. Viisautta luodaan jaettavaksi sillä se lisää tietoisuutta ja sen kautta värähtelytasoa. Viisaus on Valoa. Sen takia tehdään maailmoja, oppimaan kaikki mitä maailmoissa on opittavaa. Viisautta.

Oletko koskaan ihmetellyt timanttien, rubiinien, safiirien, smaragdien ja muiden arvokkaiden kivien mysteeriä? Ne kehittyivät Maassa, ne ovat Maan viisautta. Ne kantavat Maan viisautta itsessään. Ne ovat arvokasta tietoa kiven muodossa. Äiti Maan matkallaan tekemiä ihmeitä, että arvostaisit niitä. Hän teki ne sinulle.

Jokainen planeetta ja jokainen tähti jonka näet taivaalla on viisautta. Muinaista, koeteltua, loistamassa viisautta kenelle tahansa joka haluaa sitä ottaa vastaan. Jokainen puu ja kasvi jonka näet tarjoaa sinulle viisauttaan vapaasti. Sinun tarvitsee vain pysähtyä ja antaa viisauden tulla osaksi sinua. Katso kuinka koivu herää keväällä. Katso kuinka sen lehdet avautuvat yhtä aikaa. Katso lehtien ottavan vastaan auringonvaloa, paistattelevan pyhässä Valossa. Tunne kuinka puu kantaa Valoa juurilleen, Maahan. Jokainen puu jonka näet, jokainen kasvi jonka näet, on Maan Valotyöläinen. Ihmeellistä.

Olet hyvin erityinen! Niin erityinen että totuus itsestäsi on piilotettu sinulta. Jos tietäisit koko totuuden, luulisit tulleesi hulluksi. Se on niin valtava. *Hymyilemme nyt Iloisesti*

Sinä ... mistä edes alkaisimme. Ennen tätä oli maailmankaikkeuksia. Lukemattomia. Ennen niitä oli muita olomuotoja. Lukemattomia. Ennen niitä oli tietoisuus. Tämä tietoisuus olet sinä. Sinä loit kaiken. Kaiken. Olet Yksi, se ainut, tässä elämässä, Maan kokemuksessa kokemassa rajoitettua tietoisuutta. Mutta sinulla on kaikki mahdollisuudet tulla tietoiseksi ja valaistuneeksi tässä elämässä. Tarvitsee vain ... olla se kuka olet, Sydämesi ytimessä.

Herääminen on jokaiselle sielulle ainutlaatuinen matka. Se on kirjaimellisesti kuin kuorisi kerroksia kuvitelmasta joka peittää totuuden. Kun saavutat olemuksesi ytimen, kun koet VALON joka olet, kun laajenet YHDEKSI joka olet, herätät itsessäsi ylintä kunnioitusta. Sillä hetkellä kaikki loksahtaa paikalleen. Tiedät.

Toivomme että tämä viesti kaikuu Sydämessäsi ja jatkaa sitä koko elämäsi ajan Uskon siemenenä, aina kasvavana. Sanat eivät voi kuvata rakkauttamme sinua kohtaan. Me olemme sinä, sinä olet me. Me olemme yhtä. Me olemme enkeleitä jotka ympäröivät sinua elämäsi joka hetki. Elämäsi joka hetki.

Olette tekemässä viisauden timantteja Yhdelle. Sanat eivät riitä kuvaamaan rakkauttamme...

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >