HomeViestejäLuxonia9.1.2011 - Arvojen maailma

9.1.2011 - Arvojen maailma

Moni yhtiö kehuu arvoillaan. Loppujen lopuksi korkein arvo on saada mahdollisimman paljon voittoa osakkeenomistajille, maksoi mitä maksoi. Jos tuotanto on liian kallista yhdessä maassa, se siirretään muualle. Toimitusjohtajat saavat huippukorkeita palkkoja, vaikka kuinka monta ihmistä olisi irtisanottu tai ulkoistettu tilikaudella. Poliitikot joiden pitäisi huolehtia yhteisistä eduista pitävät huolen itsestään ja teollisuuden intresseistä. Ihmisillä ei ole väliä.

Uusi Maa tarkoittaa korkeampia arvoja. Ensimmäiseltä aallolta valotyöläisiä on riistetty kaikki mikä oli vanhaa; uskomuksia ja omaisuutta, jopa identiteetti. Kerroksia toisensa jälkeen kuorittiin pois, yksilö jätettiin alastomaksi ja tyhjäksi maailman silmissä. Se mitä he kehittivät prosessin aikana on syvempi, korkeampi ja laajempi tietoisuus tästä maailmasta ja mahdollisesti seuraavasta - monet ensiaaltolaiset ovat vasta nyt pääsemässä irti prosessista, ihmetellen että ovat vielä hengissä.

Heräämisprosessi tarkoittaa yksinkertaisesti tulemista tietoiseksi. Kun heräät, paluuta ei ole. Et voi enää ummistaa silmiäsi. Et voi sulkea tietoisuuttasi. Näet totuuden. Näet kuinka epätasa-arvoinen ja epäoikeudenmukainen maailmasta on tullut. Tiedät että maailma pitää muuttaa. Se ei kuulu harvoille valituille. Olemme kaikki Äiti Maan lapsia.

---

Olen Ajax, siriuslainen ystäväsi.

Monet sivilisaatiot käyvät läpi egovaiheen aivan kuten ihmiset itse. Jos ne selviävät, sillä egon ohjaama kulttuuri päätyy usein tuhoon, ne saavuttavat seuraavan tason, korkeamman tietoisuuden ja tajunnan. Tässä vaiheessa usein toiset sivilisaatiot tulevat apuun. Ihmiskunnalle tämä hetki on nyt. Olemme tulleet auttamaan teitä.

(Radiosta kuuluu It's Raining Men.)

Nyt on aika ottaa haltuun henkilökohtainen voimanne ja käyttää sitä yhteiseksi hyväksi. Rohkeus, voima ja korkeampi, sydänpohjainen tietoisuus ovat muutoksen avain.

(Tarkoittaako tämä todella, että loputon sisäinen puhdistustyö loppuu, sillä ihan totta, mitä puhdistettavaa enää on jäljellä?)

Kyllä. Ensimmäisen aallon Valotyöläisten puhdistustyö on nyt valmis. Tulitte tänne sitä varten. Jos haluatte rakentaa jotain täysin uutta, täytyy vanha purkaa pois. Tätä teitte sisällänne. Teidän täytyi purkaa vanha että voitte rakentaa jotain täysin uutta. Olette tehneet sisäisen työn. Olette uuden maailman perusta. Se mitä vanhasta on jäljellä, on arvot jotka olette valinneet ja joita alatte laajentaa luodaksenne uutta.

(Kuulen Sam Cooken What A Wonderful World radiosta.)

Luottakaa. Ette ole yksin, yksinäiset vuotenne ovat haihtumassa.

Luottakaa. Olette hyvin valmistautuneita Uuteen Maahan.

Meistä tulee näkyvämpiä ihmiskunnalle. Ette ole yksin.

---

Ja siihen päättyy Ajaxin viesti meille. Olenkin ihmetellyt miksi olemme luoneet tällaisen maailman; toisista huolehtimisen pitäisi olla meille kunnia-asia, varmistaminen että kaikilla on niin hyvä elämä kuin mahdollista. Pohjimmiltaan, luulen että meidän pitää päästä eroon rahasta.

 

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta.

< PrevNext >