HomeViestejäLuxonia4.1.2011 - Uusi laji, jatkuu vieläkin

4.1.2011 - Uusi laji, jatkuu vieläkin

Operaatio "takaisin satulaan" jatkuu enkä päästä Plejadilaisia helpolla - olen taas heidän kimpussaan. Plejadilaiset, mitä haluaisitte jakaa kanssamme? (Heti tuli energiahali.)

---

Me jaamme!

(Pitkä tauko, he tuntuvat nauttivan jännityksestä.)

Ok, ei että emme haluaisi jakaa, mutta olemme töissä täällä samalla. Nyt selkärankahommia ja sitten testejä.

(Taas pitkä tauko jonka aikana selkäni liikkuu, suunnitelma B, Elohim!)

Suunnitelma B?

Uusi laji taas?

Selkäranka on ihmisen muutoksen pääpaikka ja muutoksia tehdään asteittain, ei kaikkea yhdellä kerralla. Myös valonne määrää lisätään asteittain, järjestelmänne tarvisee säätöjaksoja. Kuvittele että olet nyt taimi josta joku päivä tulee suuri, vahva puu. Sellainen puu tarvitsee hyvät juuret, vahvan rungon ja kyvyn muuntaa Valoa Maan muodon energiaksi. Se sinä olet.

(Siis olen puu?)

Et vielä.

(Tässä vaiheessa turvaan suunnitelmaan C. Enkelit!

Energiat tuntuvat varsin iloisilta täällä! Tällä kertaa kuulen radion kun kanavoin ja nyt sieltä kuuluu Soulman.)

Olen Arkkienkeli Rafael. Minä myös olen osa tiimiä joka työstää järjestelmääsi. Selkäranka on hyvin tärkeä ylösnousemuksessa. Se sytyttää kundalinin joka valaisee järjestelmän ja kohottaa sen pysyvästi korkeammalle kokemuksen tasolle. Selkärangassa on myös erityisiä valon koodeja, niitä joita sanot arvoiksi.

(Simply Red ja Stars radiossa.)

Kun ylösnousette ja siirrytte pysyvästi korkeamman kokemuksen tasolle, nämä koodatut valot, arvot, alkavat laajeta ja niistä tulee kokemuksenne perusta. Ihmiskunnan tavoite on luoda parempi maailma ihmiskunnalle. Tarvitsette lujia arvoja saavuttaaksenne sen.

---

Selvä. Vaikuttaa että tiimillä on kiireitä joten jätän heidät työhönsä ja virtaan vain energiassa joka on edelleen iloista. Tänään valitsen laulun itse. Se on Bee Gees, Staying Alive. Minulla ja tällä laululla on historiaa, minusta se on erittäin piristävä, koko paketti on yksinkertaisesti ratkiriemukas! Kokeilkaapa irtoaako nauru kun katsotte sitä YouTubesta, miettien että kaverit ovat Plejadilaisia valepuvussa. Siunauksia!

http://www.youtube.com/watch?v=PVcyZSG4ikE

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >