HomeViestejäLuxonia3.1.2011 - Uusi laji, jatkuu

3.1.2011 - Uusi laji, jatkuu

Edelleen yrittämässä takaisin satulaan kanavoinnissa, joten otan yhteyden suosikkeihini, Plejadilaisiin.

---

Olemme tässä.

Puhutaanpa elämästä. Jotkut teistä elävät mitä sanomme kokeelliseksi elämäksi. Teidät on muutettu siitä mitä olitte ennen. Olette uusia.

Jokainen solu kehossanne on uusi, sillä on uusi Valokoodaus. Teitä ei ole vielä täysin aktivoitu (valitamme tekstin teknillisyyttä). Kun olette täysin aktivoituja, aistinne tehostuvat ja saatte joitakin uusia. Teistä tulee moniulotteisia. Voitte matkustaa kosmoksessa. Opitte kuinka enkelit voivat olla monessa paikassa yhtäaikaa. Teistä tulee tietoisuus joka kykenee ohjaamaan keskittymisensä enempään kuin Maan tasoon.

Teillä jotka kokevat kokeellista elämää on monia olentoja tukemassa, työskentelemässä eri puolienne kanssa. Valtaosasta ihmisiä vaikutatte vieraalta, ei ulkonaisesti, mutta kun kerrotte kokemuksistanne he eivät voi ymmärtää. Se on heidän käsityskykynsä ulkopuolella. Sen takia on erittäin tärkeää että kommunikoitte keskenänne. Vahvistatte toistenne kokemuksia ja jätätte tiedon Internettiin että muut voivat sen löytää kun he ovat siihen valmiita.

Kertokaa totuutenne. Jakakaa kokemuksenne. Hävittäkää pelko. Missä on pelko, siellä on ego. Missä on ego, siellä on pelko. Työskennelkää hiljentääksenne ego. Luottakaa. Olette turvassa ja teitä Rakastetaan. Teitä Rakastetaan.

---

Ja tämä viesti riitti tälle kerralle. Yhteydet ovat palaamassa mutta en halua pakottaa niitä. Pienin askelin...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >