HomeViestejäLuxonia2.1.2011 - Uusi vuosi, uusi laji

2.1.2011 - Uusi vuosi, uusi laji

Aina heitä on ollut täällä, uuden ihmislajin siemeniä.

Aikojen ja elämien kuluessa he ovat vahvistaneet siementä sydämessään, että se jonain päivänä kukoistaisi. Sen aika on nyt.

Valon siemen. Rakkauden siemen. Korkeimpien arvojen siemenet, alkavat kasvaa ja avata Sydämen Ruusua.

Se tapahtuu nyt.

Tuntekaa se.

Uusi Valon ihmislaji.

Olen Arkkienkeli Jophiel.

---

Tänään minua kosketti hyvin erityisen henkilön ystävällisyys kun hän tarjosi apuaan. Se jätti minut sanattomaksi, ajatuksettomaksi. On kulunut pitkä aika siitä kun kanavoin viimeksi. Tämä valtavan kiitollisuuden tunne tuntui hyvältä enteeltä yrittää kanavoida jotain, päästä takaisin rytmiin. Kehoni huojuu nyt energioissa, vihdoinkin tuntuu että vuodenvaihteen raskaus on poistumassa. Tunnen että myös Plejadilaiset ovat täällä.

---

Kyllä, olemme täällä. Tämä vuosi merkitsee lisää muutoksia tavoissa kokea asioita. Yhä useampi ihminen tulee tietoiseksi planeetan ylösnousemuksesta joka tapahtuu samaan aikaan ihmisen ylösnousemuksen kanssa.

Yhä useampi ihminen tulee tietoisiksi oppaista elämässään.

Yhä useampi ihminen herää korkeampiin tietoisuustasoihinsa.

Yhä useampi ihminen alkaa kysellä kokemustensa tarkoitusta.

Se tapahtuu nyt.

Fyysisesti monet kokevat kundalininsa aktivoituvan - ja nyt puhumme valtavirrasta, emme harvoista yksilöistä. Kundalini on ylösnousemuksen työkalu. Kun se on täysin aktivoitunut, se korostaa, syventää ja laajenta kokemusta. Herännyt ihmisrotu on uusi laji joka muistaa alkuperänsä.

Tienraivaajille jotka ovat tehneet sisäistä työtään jo noin vuosikymmenen elämä muuttuu paljon helpommaksi. Jos vielä on jäljellä puhdistussyklejä, yksilöstä riippuen, ne menevät ohi nopeasti. Pohjoisella pallonpuoliskolla valo on lisääntymässä kevään mukana. Käyttäkää auringon valoa lataamaan kehoanne. Se lisää valonne määrää aivan kuin meditaatiokin.

---

Hmm. Luulenpa että tämä riittää tällä kertaa ja että se palautti minut "tielle" - kundalini työstää selkärankaa, tunnen energiat, hyvin viileät, jotka ympäröivät minua, ja radiosta kuuluu Des'reen You Gotta Be...

Uusi vuosi, täältä tullaan! Olkoon se kaunis meille kaikille!

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >