HomeViestejäLuxonia20.12.2010 - Totuuden taistelu

20.12.2010 - Totuuden taistelu

 

Viime viikot ovat olleet henkilökohtaisen ja kollektiivisen totuuden etsintää. Illuusion verhojen läpi tunkeminen on ollut rankkaa työtä monille Valotyöntekijöille, mutta meistä jokainen on löytänyt jotain arvokasta: oman ytimemme. Keitä me olemme, keitä me suostumme olemaan, keitä me emme suostu olemaan. Se on ollut kuin taistelu, haarniskoineen ja miekkoineen, melkein kuin sota.

Monet meistä vetäytyivät täksi ajaksi omiin oloihimme tutkiaksemme itseämme. Se oli syvälle omiin silmiin tuijottamista peilin kautta, muiden tarkkailua, tuhoavien toimintamallien löytämistä, opettelua seisomaan omassa voimassamme antamatta minkään ulkopuolisen viedä meitä tasapainosta.

Omassa elämässäni sain aika vahvoja merkkejä viime aikoina: käärmeitä, Pandoran lippaan ja Meduusan. Tätä koin myös päiväelämässäni. Olin kirjoitellut foorumilla, jota pidetään Valotyöntekijöiden foorumina. Se paljastuikin, ainakin oman kokemukseni mukaan, yhtä lailla pimeyden työntekijöiden foorumiksi. Se johdatti minut tutkimaan omaa ydintäni, yiniä ja yangia, maskuliinia ja feminiiniä, valoa ja pimeyttä. Matkan aikana minua suojasivat sekä käärme että tiikeri, molemmat toisiaan kunnioittaen, omaa polkuaan opettaen: yinin polkua ja yangin polkua.

Tämä opetus oli niin tärkeä, että jopa lopetin kanavoimisen, jotta kokemus olisi täysi ilman minkäänlaista häiriötä.

Liityin omaan lähteeseeni, opin seuraamaan omasta lähteestäni tulevaa korkeampaa ohjausta, opin kutsumaan oman voimani ja seisomaan siinä antamatta minkään tunkeutua tilaani ilman minun lupaani. Näin aion myös jatkaa.

Opin, että jos emme pysy tarkkaavaisina ja keskittyneinä, on voimia jotka yrittävät tunkeutua tiloihimme ja käyttää tai jopa vielä pois energioitamme. On olentoja, jotka iloissaan juovat valoamme jos annamme niiden tehdä niin. Olin aina ollut hyvin tarkka siitä, millaisten energiaolentojen kanssa olen tekemisissä, mutta en ollut aikaisemmin selkeästi tiedostanut - vaikka nyt se on täysin selvää - että myös ihmiset ovat energiaolentoja, joista monella on aivan omat tarkoitusperänsä. Tästä eteenpäin pysyn tarkkana.

Olen oppinut, että on ihmisiä jotka julistavat olevansa Rakkautta ja Valoa, mutta kun näet heidät ilman heidän naamioitaan, he ovat jotain aivan muuta.

Energiamaailmassa tapahtuu parhaillaan paljon. Minun ohjeeni: vaadi oma voimasi itsellesi, seiso sen keskellä, älä anna kenenkään tai minkään tulla pyhään tilaasi ilman lupaasi, katkaise kytkökset kaikkiin ja kaikkeen mikä tuo sinulle epätasapainoa ja seuraa omaa johdatustasi äläkä kenenkään muun.

On aika syntyä aidoksi itseksemme ja seistä omassa voimassamme, totuuden miekkamme kohotettuna korkealle. Tämä on lopullisen muutoksen aika.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >