HomeViestejäLuxonia23.11.2010 - Me olemme SE

23.11.2010 - Me olemme SE

Oppaat ovat tänä vuonna alkaneet käyttää isoja kirjaimia kuvatessaan monia asioita, erityisesti VALOA, ja minä olen alkanut tiedostaa, että olen meditoidessa matkannut monien tietoisuuden kerrosten läpi jo vuosia.

Muistan ensimmäiset kohtaamiset plajadilaisoppaiden kanssa, kun he alkoivat avustaa minua meditoinnissa; he käyttivät toistuvasti ilmausta "nostaa tilat". He opettivat minua käyttämään tätä myös silloin, kun ympärillä on niin sanottua negatiivista energiaa. Siirrät tietoisuutesi, "tilasi", ylemmille tasoille ja sinusta tulee "koskematon", koska sinussa ei ole liittymäpintaa.

Olen nyt korkeissa energioissa, tällä kertaa hyvin keskittyneenä, joten katsotaan saammeko jotain tietoa.

---

Valmis?

Näyttää olevan.

Ihmisen mieli on tietoisuus, jota on rajoitettu samalla tavalla kuin ihmisen kehoakin on rajoitettu. Se oli olemisen tila, joka kykeni tutkimaan Maan tilassa Maahan kohdennetun ja suunnitellun aistijärjestelmän avulla. Se on nyt valmis seuraavalle tasolle, uuteen kokemukseen.

Seuraava taso avaa tietoisuutenne aikaisemmin pääsemättömille tasoille. Sisäisen työnne kautta olette vapauttaneet itsenne polariteetin verkosta eikä se enää pidättele teitä. Sisäisen työnne kautta vapautatte itsenne myös kaksinaisuuden verkosta, mikä avaa teille pääsyn Elohimien, jumalan, enkeleiden ja valojen valtakuntiin.

Tietoisuudellanne on rajaton potentiaali, jopa kun koette ihmisen kehossa. Kun aktivoitte aivonne täyden kapasiteetin, kun alatte kokea valokehossanne, kun liitätte tietoisuutenne niihin tietoisuuksiin, joihin menette, teistä tulee tietoisuuden meri, ja voitte valita mitä haluatte kokea ollen samalla tietoinen valinnastanne. Voitte luoda useita kokemuksia jotka kaikki tapahtuvat yhtä aikaa ja voitte joko osallistua kokemukseen tai tarkkailla sitä toiselta tasoltanne. Teistä tulee sekä näyttelijä että ohjaaja. Te myös suunnittelette lavastuksen. Te myös kirjoitatte käsikirjoituksen. Te luotte.

Teiltä kaikilta tämä vaatii sisäistä työstöä ja kun olette valmis ja sallitte ylösnousemuksenne, sillä vain te itse estätte sitä, te koette ylösnousemuksen, ja pudotatte aikaisemmat kokemuksenne verkot, astuen sisään seuraaviin.

VALO on tässä kosmisessa kokemuksessa se tietoisuus, joka on tietoisuuden meri. Se löytää teidät kun olette saattaneet loppuun oman osanne värähtelynne kohottamisessa, se ohjaa tiedät seuraavan olemisenne tasolle, se on se voima, joka mahdollistaa ylösnousemuksen. VALO on nyt Maassa. Nauttikaa kokemuksestanne.

Me olemme tämän aurinkokunnan Elohim. Nauttikaa VALOSTA.

---

Kyllä, selvästi vahvemmat energiat kuin mitä olen kokenut Maan Elohimin kanssa. Keho värähtelee niin voimakkaasti, että se melkein vapisee.

Aikaisemmin meditoin silloin kun siltä tuntui, nyt siitä on tullut päivittäinen harjoitus, välillä kaksikin kertaa päivässä, ja puolen tunnin meditoinnista on tullut kerrallaan puolitoista tuntinen; mukana on monenlaisia entiteettejä huolehtimassa eri asioista.

Kirjoitin jonnekin, että se iso SE, jota olemme odottaneet olemme me itse, me olemme odottaneet että vapautamme itsemme polariteetista ja sulautamme kaksinaisuuden sisällämme, jotta voimme siirtyä seuraavalle tasolle eli ylösnousta. Se iso SE on me itse. Me olemme SE.

Laitan nyt radion päälle, jotta saamme Universumilta meille tarkoitetun musiikkiviestin: Manic Street Preachers, The Everlasting - Ikuinen.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >