HomeViestejäLuxonia18.11.2010 - Ihmis-Elohim-Arkkienkelit

18.11.2010 - Ihmis-Elohim-Arkkienkelit

Aloin lukea viestiä Shambhalasta aamulla mutta sen pysäytti muisto unesta vuosien takaa, missä lensin yli vuorenhuippujen ja näin kukoistavan vihreän laakson vuorien välissä ja siellä kultaisen kaupungin. Kysyin oppailtani mikä tuo paikka oli. He sanoivat että se on Shambhala ja että jonain päivänä menen sinne.

Toinen yhteys oli Jeesuksen ja Maria Magdalan kautta. En muista kerroinko, mutta tänä vuonna yhdessä meditaatiossa Maria Magdalan energia asettui sydämeeni ja Jeesuksen energia kytkeytyi "linjaan" joka kohti kruunuchakrastani korkeampiin tietoisuuden tiloihin. Tämän jälkeen minulle annettiin merkki. Kaksi pyramidia ilmestyi, toinen osoitti ylöspäin ja toinen alaspäin. Ne liikkuivat kunnes ne muodostivat yhdessä tähden.

Energiat ovat hyvin korkealla täällä kun kirjoitan, kädet tärisevät.

(Takaisin pikku tauon jälkeen.)

Viime talvena Elohim liitti arvoja selkärankaani, se tuntui kuin joku olisi tunkenut sinne tennispalloja, ja sitä kesti kuukausia.

Edelleen viime talvena Arkkienkelit "asensivat" siipeni, tämä oli myös asteittainen prosessi, ja kun näin ne ensi kerran itkin kiitollisuudesta. Pystyin tekemään niistä niin suuret kuin halusin, ne olivat kuin "elävä sateenkaari", kauniita värejä virtasi niissä, eteerisissä siivissä.

Samaan aikaan kävin läpi suuria puhdistuksia, kohtasin suurimmat pelkoni, päästin irti "kaikesta", antautumisen jaksoissa, antautuen myös itse.

Ja tässä olen taas, murtuneen varpaan kanssa jolla ei voi kävellä kuin lyhyitä pätkiä, periaatteessa toimintakyvyttömänä, kokien sisällä.

Mitä tästä nyt sanoisi? Kun minut kerran on "luovutettu" Elohimilta Arkkienkeleille, kysytään heiltä.

---

Esittelemme itsemme ensin. Arkkienkelit ovat valtakunta eteerisissä ulottuvuuksissa missä me toteutamme tunteisiin perustuvia rakenteita. Elohimit toteuttavat kokemuksiin perustuvia rakenteita.

Nyt yhdistymme joksikin uudeksi: Ihmis-Elohim-Arkkienkeleiksi. Tästä uudessa ihmislajissa on kysymys. Elohim tuo teille luomisen viisauden, me tuomme teille äärettömän Rakkauden viisauden. Uuden lajin synnyttäminen on vaatinut laajaa yhteistyötä, kun tähtisivilisaatiot ovat huolehtineet kehon muutoksista. Planeetalla on joukko sieluja sitä varten että heissä ensimmäisinä yhdistyy sekä Elohimin että Arkkienkelien puolet. Kaksoisliekkeinä Maria ja Jeesus tunsivat yhdistymisen joten heidän energiansa on ollut mukana helpottamassa Elohimin ja Arkkienkeleiden yhdistymistä. Näistä osista tulee uusi tietoisuutenne, te.

Olette kaikki irtautumassa vanhasta tullaksenne uudeksi. Tämä on erityisen haastavaa jos olette perustaneet arvonne sille mitä omistatte ja kuinka muut näkevät teidät. Perusolemuksenne on Valo ja Rakkaus. Tämä osa kulkee Kaiken. Kehonne ovat sopeutumassa uuteen VALOON hyvää vauhtia. Antakaa niille aikaa sopeutua, ottakaa se tarpeellisena "äitiyslomana" synnyttämään uusi itsenne.

Olemme mukananne joka askeleella. Rakastamme teitä ikuisesti, sillä olemme Yhtä.

---

Olen ihan sanaton ... Pidän tästä aitiysloman ajatuksesta, se antaa uuden näkökulman jaettuun kokemukseemme.

No niin, radio päälle kuulemaan viesti: R.E.M., Everybody Hurts...

 

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >