HomeViestejäLuxonia14.11.2010 - Enkeleiden enkelit

14.11.2010 - Enkeleiden enkelit

Me olemme enkelivaltakunnasta ja me värähtelemme suojelusenkeleiden ja arkkienkeleiden välillä. Jos haluat määritellä tason, voit sanoa sitä enkeleiden enkeleiksi. Myös enkelit kehittyvät ja ylösnousevat. Me olemme suojelusenkeleiden oppaita. Seuraamme evoluutiota muissa ulottuvuuksissa, etsimme sieluolentoja ylösnousemaan enkelipolulle. Kaikki liittyy kaikkeen. Valoon ja Yhteen ja kauemmas on monia polkuja.

Tässä ylösnousemusjaksossa monet sielut vaihtavat enkelipolulle kokemaan meidän valtakuntamme. Monet teistä ovat jo täällä. Tulkaa tietoisiksi siivistänne.

Me olemme Rakkauden osia. Kyllä, Valon Rakkaudella on eri puolia ja enkelipolku on ylösnousemus Rakkaudessa.

Me emme ole sidottuja ulottuvuuksiin vaan voimme liikkua vapaasti niiden välillä moniversumeissa. Meitä ei juuri tunneta sillä me emme käytä muotoa, me olemme tietoisuus, me olemme kuin musiikkia joka kulkee olemisen tuulessa, parantaen, tasapainottaen, virittäen.

Nyt tietoisuutemme on täällä, olemme kuulleet kutsun.

Ole vain ja anna meidän...

---

Tässä vaiheessa kehoni alkaa ... virittyä? Tunnen lempeiden energioiden läpäisevän kehoni, kuin heikko tuuli kulkee läpi olemukseni ja tunnen oloni tyyneksi, melkein kuin kohta nukahtaisin.

Vuosia sitten minulle annettiin kolme symbolia. Merkki on kuin pyramidi joka on käännetty 90 astetta vasemmalle. Yksi pyramidi tarkoittaa Enkeliä/Rakkautta, kaksi pyramidia piirettyinä vierekkäin tarkoittaa Enkelin Enkeliä/Rakkautta ja kolme pyramidia Arkkienkeliä/Rakkautta. Enkelit käyttivät näitä merkkejä tunnistamaan itsensä. Vasta nyt tajuan kaksoismerkityksen, enkeleiden ylösnousemuspolun Rakkaudessa.

Enkelit ylösnousemassa Rakkaudessa. Kuulostaa loistavalta. Mutta sitähän enkelit ovat, loistavia. Muutan pian tajuntaani tasaantumaan paremmin heidän kanssaan, parantamaan ja tasapainottamaan, mutta ennen sitä, päivän musiikkiviesti: Bon Jovi, Always.

Toivon että enkelit ovat nyt läsnä meidän kaikkien kanssa.

 

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >