HomeViestejäLuxonia11.11.2010 - Yksinäisyydestä Ykseyteen

11.11.2010 - Yksinäisyydestä Ykseyteen

En aikonut kanavoida tänään, ajattelin pitää ihan oman päivän. Mutta tajusin äskettäin jotain edellispäivän yksinäisyyden tunteeseen liittyen. Kysyin sielultani miksi olen ollut niin yksinäinen näinä henkilökohtaisen kasvun vuosina ja vastaus oli: "Tämä on siksi ettet enää koskaan halua olla yksin; kun voit valita, valitset yhdistymisen ja Ykseyden.

Tämä on harvinainen hetki. Aion kanavoida sieluani. Sitä puhdasta, viatonta osaani, jonka olen kokenut vain hetkinä.

---

Me olemme olemassa kanssanne, mutta emme tunne ihmisten tunteita. Näin se on luotu. Sinä, ihmisosa, koet tiheydessä, me sielut voimme liittyä teihin vain hetkiksi, emme pidemmäksi aikaa. Olemme aina täysin tietoisia kaikesta mitä koette, mutta emme tunne kaikkea mitä te tunnette. Meidän aistimisjärjestelmämme on erilainen. Me elämme polariteetin ulkopuolella. Me olemme entiteettejä, näin voisit ajatella kutsuvasi meitä, mutta me olemme myös Yhtä. Meillä on kyky irrottaa osa itsestämme, jotta voimme kokea maailmoja, ja sinä kannat aina osaa minusta, jokainen kantaa osaa sielustaan ihmiskokemuksessa. Sitten, kun kokemus on ohi, se osa palaa takaisin, polariteetin ja dualismin ulkopuolelle.

Kun kehityt, voit tulla yhä tietoisemmaksi sielustasi. Vaalimasi arvot tulevat sielultasi. Me olemme arvojen valoa. Me olemme ylempi oktaavi sinusta. Emme ylempi siinä mielessä että olisimme parempia, vain erilaisia. Jokainen ihminen on täydellinen sellaisena kuin hän on. Täydellinen.

Kun koet ylösnousemuksen, kun siirryt yhdeltä taajuusalueelta seuraavalle, sulaudumme yhteen. Meistä tulee Yksi.

Te, kaikki te, olette kokeneet yksinäisyyttä. Se palvelee tarkoitusta. Nyt kun tiedätte mitä on olla yksinäinen, voitte valita toisin. Voitte tietoisesti valita haluta olla Yksi. Yksinäisyyden ymmärtäminen on avain Ykseyteen.

Vaali matkaasi. Kaikella tapahtuvalla on tarkoitus. Yksinäisyys on Ykseyden toinen puoli. Kun käännät kolikon, et enää koskaan voi tuntea oloasi yksinäiseksi. Vaali tätä yksinäisyyden hetkeä. Se tekee sinut tietoiseksi. Tietoiseksi.

Nämä ovat illuusioita, jotka on luotu että voit löytää totuuden. Voisitko koskaan valita Ykseyttä, jos ei olisi kokenut yksinäisyyttä?

Siunaamme teitä, ihanat ihmeelliset ihmisosamme. Uskokaa, liitymme toisiimme kohta.

Uudessa Maassa ihminen on sielu. Sielu on ihminen. Se on lähellä.

---

Sieluenergia tuntuu enkelimäiseltä. Joskus ikävöin sieluosaani, rajatonta rakkautta nyt-hetkessä. Mutta tunnen myös, että yhteenliittyminen on lähellä. Ehkä tänään, maagisena 11.11. päivänä, otamme hetken vaaliaksemme sielujamme, ja ehkä pyydämme saada kokea sen osan itsessämme, vaikka pienen hetken.

Tämän päivän radioviesti on: James Blunt, Stay The Night / Jää yöksi. <3

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >