HomeViestejäLuxonia9.11.2010 - Eläinsieluiset ystävät

9.11.2010 - Eläinsieluiset ystävät

Olen joskus vitsaillut, että jos tämän mission jälkeen pitää vielä syntyä uudelleen maan päälle, haluan olla pieni, mitätön kasvi pienen joen törmällä, jossain missä kasvukausi on lyhyt. Aloitan elämäni siemenestä, kasvan ja ehkä tuotan joitakin pikkuruisia kukkia, nautin luonnonelementtien tanssista ja sitten, kun aika on, nukahdan. Se olisi ihana elämä!

Otin toisen "työyön", jotta voisin vapauttaa mitä jäljellä on. En nähnyt "mustia hämähäkkipalloja", mutta heräsin surullisena. Viimeisessä unessa olin nähnyt vanhoja eläinystäviä, joten päätin meditoida asiasta. En päässyt vielä edes meditaatiotilaan, kun oli jo niin paljon rakkautta kaikkia noita vanhoja eläinystäviä kohtaan - erityisesti 14-vuotiaana kadonnutta kissaa kohtaan - että kyyneleet alkoivat tulvia. Hän oli niin viisas olento ja vasta nyt minulle tuli mieleen, että ehkä hän oli vanha sielu joka oli tullut pitämään minua silmällä. Kissojen sanotaan elävän kahdessa maailmassa. Elohim?

---

Me olemme täällä.

Jos uskot ettei mikään elämässäsi ole sattumaa, sitten sinun on helppo uskoa, että voit tavata vanhoja ystäviä monissa muodoissa. Monet sielut valitsevat elämän eläimenä, se ei ole mitenkään harvinaista. Useimmat valitsevat elämän kotieläimenä sellaisten ihmisten luona, jotka he tuntevat muista olemassaoloista. Sinun perhettäsi siunattiin monilla vanhoilla ystävillä, te kaikki tunnistitte valtavan kiintymyksen ja rakkauden ja ihmettelitte usein sitä viisautta, jota he kantoivat. Kissat ovat ihmeellisiä psyykkisiä suojelijoita. Kun ajattelet elämääsi, vanhemmillasi oli aina kissoja ja koiria. Sinua suojeltiin monella tavalla.

Jokainen eläin kantaa oman lajinsa viisautta. Jotkut eläimet kantavat useiden lajien viisautta, jopa ihmisen. Kun tapaat eläimen johon tunnet yhteyttä, se yhteys on aito, se ei ole mielikuvitusta. Siinä kaksi sielua kohtaa ja tunnistaa toisensa. Ja rakkaus on puhdasta, ehdotonta, se virtaa vapaasti.

Mikään ei ole sattumaa. Rakkaudella on monta tapaa auttaa ihmisiä matkallaan.

Rakkaus.

---

Olen niin kiitollinen.

Itse asiassa viime talvena tietokoneeni lähettyvillä pysytteli hämähäkki. En pelännyt sitä ja jaoimme tilan harmoniassa. Tuntui kuin hän olisi ollut vanha tuttava, joka tuli tuomaan viestiä. Sitten hän hävisi viikkokausiksi palatakseen takaisin vain yhden kerran, jättämään jäähyväiset.

Ja nyt huomaan, että hämähäkki on ollut jo kahdessa perättäisessä viestissä, joten katsotaan, mitä hän haluaa kertoa:

http://www.animalspirits.com/index11.html

Isoäiti Hämähäkki kutoi universumin kuosin.

Hämähäkin viisaus sisältää:

- Mestarikutoja

- Kohtalon verkon kutoja

- Viisaus

- Luovuus

- Pyhä inspiraatio

- Muodonmuutos

- Illuusion kuvioiden ymmärtäminen

- Naisenergiaa elämän luomisvoimaan

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >