HomeViestejäLuxonia8.11.2010 - Moniulotteinen mestaruus

8.11.2010 - Moniulotteinen mestaruus

Minulla on ollut viime aikoina niin paljon uusia oppaita ja kehitysaskeleita, että olen pyytänyt alkuperäisiä oppaitani, plejadilaisia, tulemaan luokseni ja pysymään kanssani jonkin aikaa, jotta saan näkökulmaa viimeisiin 13 vuoteen. Oi, he väläyttivät minulle juuri nyt sinistä valoa. He vakuuttavat minulle, että "koko polku on ok". Otan mielelläni vastaan heiltä vahvistusta, sillä viime yö oli puhdistumisyö, jota olin pyytänyt etukäteen. On hyvä ottaa välillä puhdistumisöitä, jotta välttyy tukoksilta.

Omalla kohdallani, kun sukellan "syvyyksiin" ja herään, näen sellainen "mustan hämähäkkipallon", joka haihtuu pois jonkun ajan kuluttua. Vaikka en muistaisi unesta yhtään mitään, tiedän että kyseellä oli puhdistuminen kun näen tuon pallon.

Alkuvuosina ajattelin että tämä pallo on jonkinlainen entiteetti, mutta sittemmin olen alkanut ajatella, että se on heijastuma syvemmistä kerroksistani. Mitä isompi se on, sitä syvemmällä kävin. Viime yönä menin varmaan syvälle, koska näin hyvin virkeän pallon noin 30 sekunnin ajan kun heräsin. Tai ainakin luulen, että se menee näin.

En ole koskaan aikaisemmin kysynyt tästä "mustasta pallosta" ja mikä se itse asiassa on, enkä tiedä ovatko plejadilaiset oikeita oppaita vastaamaan, mutta he ovat olleet kanssani niin pitkään, että he tietävät minusta kaiken, ja varmasti paljon enemmän kuin minä itse. Joten, plejadilaiset, foorumi on teidän. (Radiosta kuuluu Bon Jovin Keep the Faith / Pidä uskoa yllä.)

---

Me olemme nyt kanssasi. Kaikki on nyt hyvin. Tunne läsnäolomme ennen kuin jatkat.

(Simple Mindsin kappale Don't You Forget About Me / Älä unohda minua alkoi soida taustalla radiossa.)

Sinusta on tulossa moniulotteinen. Koet huippuja ja syvyyksiä, venyen ja laajentaen itseäsi.

Säädy.

On yksi asia vapautua karmasta kun sielunsopimus päättyy, on aivan toinen asia tietoisesti vapauttaa itsensä menneisyyden muistoista. Karma on passiivinen aspekti, henkilökohtainen vapautuminen on aktiivinen prosessi. Kuljet oman itsesi syvyyksiin vapauttaen itsesi kaikesta siitä, mitä et enää halua kantaa mukanasi.

(Luulin jo tehneeni tuon osuuden...?)

Enimmäkseen, mutta et kokonaan. Osa henkilökohtaista kasvuasi on tulla tietoiseksi osallisuudestasi unissa, jotta voit osoittaa henkilökohtaista mestaruuttasi myös niissä. Et vain mene uniin, valitset ne sillä perusteella, mitä haluat kokea. Monet unihuoneet ovat yhteisiä ja kehittyvät, jotkut luot ihan itseäsi varten.

Kun näytät edistyvän ihmisenä ajassa, edistyt myös pystysuunnassa, ulottuvuuksien läpi. Unet ovat yksi ulottuvuus. Mestaruuden osoittaminen ihmisolemuksessa on rinnakkainen mestaruuden osoittamisen kanssa niissä ulottuvuuksissa, joissa olet.

"Musta pallo" kertoo sinulle tilanteesi. Jos se on hyvin "elävä" ja lähes käsinkosketeltava ja säilyy pitkään näkökentässäsi, se tarkoittaa että et ole vielä ratkaissut tilaa. Kun se on tiheydeltään hailakka ja häviää pian, olet lähellä tilan ratkaisua. Toisin sanoen laajennat arvojasi kaikilla olemassaolosi tasoilla samaan aikaan vapauttaen sitä mitä et enää halua pitää osana itseäsi.

---

Kiitos, plejadilaiset. Kuulen Cat Stevensin laulavan Morning is Broken, Aamu on valjennut, radiossa. Menen nyt sen kauniiseen värähtelyyn toivottaen meille kaikille siunattua päivää.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >