HomeViestejäLuxonia7.11.2010 - Ihmiselämän Mestari

7.11.2010 - Ihmiselämän Mestari

Ei ole helppoa olla ihminen, ei alkuunkaan. Olet tullut tänne oppimaan kaiken mitä ihmiselämästä on opittavissa, sen kaikki aspektit, hyvän ja pahan. Se on matka todelliseen ihmisyyteen.

Saat hetkittäin hengitystaukoja, teet sisäisen inventaarion ja keräilet voimiasi, sitten jatkat taas.

Jos tämä on viimeinen elämäsi Maassa, mitä luultavimmin testaat itsesi syvällisesti, koska tämä on se elämä jossa valitset Ykseyteen tuomasi arvot, Ihmisen Viisauden Kirjaan tuomasi arvot. Sitten ylösnouset.

Oppiläksyt ovat alussa helppoja ja yksinkertaisia, niiden vaativuus kasvaa elämien aikana. Kun yksi opinläksy on opittu, toinen alkaa. Jopa kun olet oppinut läksysi, voit haluta testata itsesi uudelleen osoittaaksesi mestaruutesi. Ihmiselämän Mestari. Vaikka emme ehkä kykene arvostamaan sitä sen täydestä arvosta - koska me edelleen elämme sitä - arvostamme kyllä sitä kun palaamme Kotiin.

Me tulemme monista paikoista. Monet meistä ovat kuin tilkkutäkkejä; kannamme energioita monista kodeista. Monet meistä ovat olleet täällä Lemurian ajoista alkaen, ja nyt, satojen ja tuhansien elämien jälkeen olemme vapaita palaamaan Kotiin.

Millaista se on?

---

Me olemme Maan Elohim. Me rakastamme sinua.

Kotiinpaluu on kuin nousu taivaaseen. Jokaiselle ihmiselämää kokeneelle sielulle Koti on Taivas. Se on Rakkaus. Se on runsaus rikkaimmissa muodoissa mitä voit kuvitella. Se on lepoa ja iloa, ja ihmeellistä muistamista.

Kuvittele saapuvasi suureen kaupunkiin, jossa jokainen tuntee sinut, jokainen on ystäväsi, jokainen haluaa hoivata ja helliä sinua koska laskeuduit ihmisyyteen, jotta se voisi kohota seuraavalle kokemuksen tasolle. Kuka täysjärkinen valitsisi sellaisen työn? Sinä, koska ytimesi on Rakkaus.

Nyt löydätte toisianne, liittyen yhteen, tehostaen Valoanne. Joka kerta kun löydät sielunsiskosi tai sielunveljesi, Valonne kasvaa. Tämä on yhdistymisen aika, aika kasvaa Valon ihmisperheeksi.

Luottakaa johdatukseenne. Uskokaa itseenne. Hyväksykää, että olette Valoa ja uskokaa, että olette Ylimmän Hyvän arvoisia.

---

"...Kuvittele saapuvasi suureen kaupunkiin, jossa jokainen tuntee sinut, jokainen on ystäväsi, jokainen haluaa hoivata ja helliä sinua koska laskeuduit ihmisyyteen..."

Arvostan sydämestäni tätä kuvaa... tuo on sitä mitä kuvittelen meidän täällä olevan ihmiskunnan ylösnousemisen jälkeen...

Tämän päivän radioviesti on Lenny Kravitzin Fly Away / Lennä pois. Laulussa mainitaan sudenkorento, joka on viime aikoina esiintynyt elämässäni, erityisesti edellisiltana, joten katsotaan mitä se merkitsee:

Sudenkorennon viisaus sisältää:

- Elämän mestaruus liikkeessä

- Lennon voima

- Voima paeta iskua

- Unien ymmärrys

- Valon voima

- Harhoista vapautuminen

- Totuuden näkeminen tilanteissa

- Joustavuus

- Muutos

- Yhteys Lohikäärmeeseen.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >