HomeViestejäLuxonia5.11.2010 - Puhelinliittymästä langattomaan laajakaistaan

5.11.2010 - Puhelinliittymästä langattomaan laajakaistaan

Yritin löytää toisen kanavoijan aikaisemmin julkaisemaa kanavointia, jossa kerrottiin siirtymästä AM-radiotaajuudelta FM-taajuudelle. Kun en nyt löydä sitä, käytän itselle tuttuja telekommunikaation termejä, puhelinliittymä ja langaton laajakaista, jotta ero tulee mahdollisimman selväksi.

Tämä tapahtumaketju alkoi ehkä eilen illalla kun koin viimeisimmän "galaktisen kokemuksen", tällä kertaa en chatissä, mutta olen tallentanut tapahtumien kulun notepadiin. On tulossa yhä selkeämmäksi, että me luomme kehän ympärillemme, aivan kuten Leonardo Da Vincin Vitruviuksen mies -piirroksessa. Sitten kykenemme liittymään gridiin ja liikkumaan siellä kruunu, kolmas silmä ja sydänchakrojemme kautta. "Käyttöohjekirja" on vielä tulevaisuudessa koska eilisiltana oli ensimmäinen "yksinlento" ja varmasti tulee vielä paljon uutta.

Tänä aamuna koin selväunen. Olin paikassa, jossa oli joukko meitä, "energiaihmisiä". En tuntenut ketään. Kaikki näyttivät reissussa rähjääntyneiltä ja stressaantuneilta, useimmat näyttivät siltä kuin eivät olisi nukkuneet aikakausiin. Käveleskelin siellä ja huomasin yhden, joka oli läpinäkyvä; pystyin näkemään vain hänen ääriviivansa ja kimalluksen sisällä, aivan kuten näen tavallisesti oppaani. Kävelin hänen luokseen ja melkeinpä hänen lävitseen, kun hän huudahti: "Hei, älä nyt varpaitani tallo!" Hän muutti itsensä tiheämmäksi, avasi suunsa ja näin energian tulevan sieltä pyöreinä aaltoina. Hän käänsi minut niin, että seisoi takanani ja näin noiden aaltojen kulkevan lävitseni, ikään kuin ne lähtisivät minun päästäni. Se oli todella voimakasta energiaa ja kuitenkin aivan erilaista kuin ne energiat mitä minä tunnen. Jonkun ajan päästä se loppui ja tiedostin, että hän oli käyttänyt äänitaajuutta jota en pystynyt kuulemaan.

Aloin herätä, mutta jäinkin vielä meditaatiotilaan. Kuulin jonkun sanovan hiljaa neljä kertaa oikeaan korvaani: "Hei." Tämän jälkee tämä "yksitaajuuskanava" laajeni niin mittavaksi, että osaan kuvata sitä vain termillä laajakaista, se oli valtava. Pysyttelin siinä tilassa ja harjoittelin sen kaventamista ja laajentamista, sitten hiljensin sen kokonaan ja palasin täyteen valvetilaan. Tiedostin, että siinä selväunessa jotain minussa aktivoitui.

Kuulen, että Arkkienkeli Jofiel on täällä kommentoimassa.

---

Galaktinen matkailu ja vastaanotto-/lähetyskykysi liittyvät toisiinsa. Opit näitä rinnakkain, yksi edellyttää toista.

Eilen illalla, kuten huomasit, harjoitustasi eivät avustaneet siriuslaiset vaan me, Arkkienkelit. Menetelmä luoda matkustaminen gridissä perustuu astraalisiipiin. Me vastaamme siivistä.

Useat ihmiset kokevat fyysisiä tuntemuksia erityisesti lapaluissaan, mikä ennakoi siipien tuloa ja näkyy heille jatkuvana tarpeena liikuttaa olkapäitä ja levittää käsivarsia taaksepäin. Jokainen voi edistää tätä prosessia venyttelemällä aktiivisesti.

---

Noissa muutamassa yllä olevassa lauseessa, kiitokset AE Jofielille, on paljon tietoa "ei ajateltavaksi", on juohevampaa vain pysytellä virrassa.

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja. Ja katsotaanpa tänään, millaisen viestin Universumi haluaa jakaa kanssamme musiikin kautta: Sting, Fields of Gold / Kultakentät. Hmmm. Arvoituksellista.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >