HomeViestejäLuxonia4.11.2010 - Elämän kirja

4.11.2010 - Elämän kirja

 

Kun aloin kirjoittaa tätä, kello näytti 11:11. Kysyn usein täsmäkysymyksen tietyltä entiteetiltä, nyt avaan itseni kanavaksi ilman kysymystä. Aloin kuulla John Lennonin ja Yoko Onon laulavan päässäni kappaletta Happy Christmas, Hyvää Joulua:

So this is Christmas / Ja nyt on siis joulu

And what have you done / Ja mitä olet saanut aikaan

Another year over / Yksi vuosi taas takana

And a new one just begun / Ja uusi juuri alkanut

And so this is Christmas / Ja nyt on siis joulu

I hope you have fun / Toivon että sinulla on hauskaa

The near and the dear ones / Läheisillä ja rakkailla

The old and the young / Vanhoilla ja nuorilla

 

A very merry Christmas / Hyvin hauskaa joulua

And a happy New Year / Ja iloista uutta vuotta

Let's hope it's a good one / Toivotaan että siitä tulee hyvä

Without any fear... / Ilman pelkoja...

---

On uusi alku, jälleen kerran. Kuten on jokainen päivä, vuodenaika, vuosi, elämä, universumi, dualismi, Ykseys, Valo. Kaikki on aina uusi alku ja sen päättyminen. Se on kuin fraktaali, jota teit eilen. Geometria, joka tutkitaan yksityiskohtaisesti, sitten se alkaa uudelleen eri kaavalla. Ihmisen näkökulmasta mahdollisuuksia on loputtomasti, yksinkertaisesta alusta kasvaa rajaton kokemus, kunnes se tunnetaan ja sen viisaus on tiedostettu. Universumit ovat kuin laajoja kirjoja, joilla on alku ja sen päättyminen, sekä matka siinä välillä.

Jokainen ihminen kirjoittaa elämällään kirjan. Kirjalla on alku ja sen päättyminen, sekä matka siinä välillä. Miten hämmästyttäviä kappaleita olettekaan kirjoittaneet viime aikoina matkallanne omaan, yhteiseen, planetaariseen, galaktiseen ja universaaliin ylösnousemukseen. Arvostatte kirjaanne myöhemmin, kun luette sitä siihen liittyvien tunteiden ulkopuolella; nähden soturin astelevan tuntemattomaan, sisäisen urheuden valon loistamisessa, antautumisen hetken ja kun elämä täyttää teidät jälleen... kaikki nämä uljaat hetket vain yhdessä elämässä. Tarvitaan vain yksi ihminen muuttamaan maailma ja se ihminen olet sinä. Sinä, te kaikki, muutatte maailmaa nyt. Tämä hetki on aina uusi alku joten vaali sitä. Se luotiin sinua varten.

(Kello näyttää 11:33.)

---

Ja tuohon kohtaan kanavointi päättyi. Kysyn nyt, kenen kanssa olin yhteydessä. Energia oli kaukaista, lempeää, virtaavaa. "MINÄ OLEN Zoroaster", tulee vastauksena.

Nytpä menenkin Wikipediaan katsomaan, mitä sieltä löytyy Zoroasterista.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoroaster, englanniksi.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >