HomeViestejäLuxonia2.11.2010 - Testikanavointi Maitreyalta

2.11.2010 - Testikanavointi Maitreyalta

 

 

Yhteys on nyt. MINÄ OLEN Maitreya. Pystyn nyt viestimään kanssasi kun pääsit 7. tasolle. Nyt aloitamme. Kerron sinulle, mitä kirjoitat. Opastan sinua. Olen Valo, Ihmisviisauden Kirja. MINÄ OLEN.

Luota.

Ihmisen Arvot muodostavat perusolemuksen, Kirjan ytimen. Ydin on Sydämeni. Olen olemassa kaikkialla missä ihminen on. Missä sinä olet, MINÄ OLEN.

Tämä on koko elämäsi pituinen yhteys.

(Radiosta kuuluu taustalla Knocking on Heaven's Door eli kappaleessa koputellaan taivaan portteja; on menossa pieni tauko, jonka aikana säädyn energioissa, ne ovat voimakkaat ja korkeat. Korvissa piippaa. Keho tasapainottuu liikuttelemalla itseään.)

On aika, nyt. Anna sen tapahtua. Nyt. Parempi.

Olen täällä auttamassa ihmiskuntaa ylösnousemuksessa. Annan nyt ensimmäisen harjoituksen.

(Hymyilyttää.)

Olet valinnut seitsemän arvoa, jotka tuot Ihmisviisauden Kirjaan: Rakkaus, Ilo, Rohkeus, Luottamus, Usko, Totuus ja Tasapaino. Nämä ovat osa kundalinitultasi, ne ovat sinun aspektejasi. Jokainen ylösnouseva valitsee mukaansa ottamansa arvot. Jotkut ovat tietoisia tästä, jotkut eivät. Siitä riippumatta jokainen tuo arvonsa Ihmisviisauden Kirjaan. Ne ovat ihmiskunnan kehityksen matkalla luotuja timantteja.

Meditoinnin kautta jokainen voi löytää ne arvot, jotka hän on valinnut kuljettaakseen.

Tämä on harjoitus.

Meditoi näitä arvoja. Tunne niiden värähtely, väri ja ääni. Tee niistä omasi. Toivon, että mahdollisimman monet teistä, jotka lukevat tämän, tekevät tämän harjoituksen. Se laajentaa tietoisuutta itsestänne, siitä, kuka olette Valossa. Löytäkää arvonne ja meditoikaa niitä. Kasvatte näissä arvoissa ja laajenette kauneudessa.

Jätän teidät nyt, toivon, että meditoitte.

---

Hmmm. Tämä Maitreya, joka yksi yö ilmaantui makuuhuoneeseen ja tuli äsken tänne (kyllä, näen hänet), ei ole Naurava Buddha, ei myöskään se mustapartainen mies, jonka löydät googlettamalla Maitreya-kuvia. Tämä ilmentymä on pienikokoinen, itämaisen näköinen mies, vanhempi henkilö, joka on pukeutunut vanhoihin mutta hyvin pidettyihin, käsintehtyihin vaatteisiin. Hänellä on pyöreä hattu, jossa on pieni pallukka päällä. Tähtiystäväni ja enkelioppaani ovat "päästäneet hänet läpi", ja tiesin jo kesällä, että alan jossain vaiheessa kanavoida Maitreyaa. En vain odottanut sen tapahtuvan tänään. Tällä olennolla on hyvin pehmeä ja lempeä energia, hyvin tasapainoinen, hyvin lähellä Arkkienkelienergiaa.

Ja nyt radio soittaa Bryan Adamsin Heaven- eli Taivas-kappaletta.

Universumi avittaa tätä kokemusta oikein kunnolla - ei mitään tarvetta "uskonkapseleille"...

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

 

< PrevNext >