HomeViestejäLuxonia2.11.2010 - 7. taso

2.11.2010 - 7. taso

Käväisin eilen moikkaamassa Jupiteria, joka jälleen kerran loisti kirkkaasti valoaan taivaalla. Sanoin hänelle leikilläni, että olisipa mukavaa joku päivä vierailla hänen 63 kuussaan ja sain vastauksen: "Sinä olet minä. Minä olen sinä. Me olemme Yksi." Olin aikaisemmin kysynyt Jupiterilta, olisiko hänellä meille mitään viestiä ja vastaus oli hyvin lyhyt: "Laajentukaa".

Meditoin myös kahteen otteeseen. Nämä "galaktiset kokemukset" pitävät sisällään niin korkeita energioita, etten ollut pystynyt maadoittumaan lauantain jälkeen. Ensimmäisessä osiossa mukanani oli Maan Elohim, toisessa Arkkienkelit. En muista kummassa menin jonnekin, mitä kutsutaan "seitsemänneksi tasoksi". Yritin löytää tietoa internetistä, mutta en löytänyt mitään. Luulen, että Jupiterin kehotus laajeta ja tämä "seitsemäs taso" liittyvät jotenkin yhteen, joten kysäistäänpä tästä.

---

Minä olen Arkkienkeli Jofiel and minä olen se, joka nosti sinut tasolle seitsemän. Olemassaolo koostuu tasoista ja läpäisit taas yhden tason matkallasi ytimeesi.

Kaikki ihmiset ovat olemassaolojen yhdistelmiä. Monet teistä kantavat enkelten valoa, luojajumalien valoa, tähtisivilisaatioiden valoa, jopa valoa tämän universumin ulkopuolelta. Eikä kannata säikkyä, monet ihmiset kantavat myös eläinten valoa. Kaikki riippuu siitä, minkä reitin valitsit kehittyäksesi. Monet teistä valitsivat hyvin pitkän reitin, aloittaen elementeistä, kokien kasvielämää, eläinten elämää, jopa hyönteisten elämää, hyvin rajoittuneessa havaintotilassa. Maan kehitys on ihmisen kehitys. Ei ole mitään mikä erottaa teidät maasta. Hän on te ja te olette hän, kannatte hänen historiaansa itsessänne.

Nämä tasot puolestaan ovat mistä te tulette ja mihin palaatte. Olette olemassa ihmisen elämän ulkopuolella ja kun jätätte ihmiskokemuksen, palaatte sinne, mistä tulette. Meditoidessa tutustut näihin olemassaolotiloihin, jotta voit vapaasti valita, mitä haluat kokea seuraavaksi. Toisin sanoen, tutustut uudelleen itseesi.

Ensimmäinen askel on herätä tietoisuuteen, että olet ikuinen henki kokemassa elämää ihmisenä. Tämän jälkeen alat vapauttaa itseäsi polariteetista, tiedostaen että kaikki on aina ollut täydellistä - kaikki on luotu kokemista varten. Kun hyväksyt tämän, valikoit arvot jotka viet ihmiskokemuksen ulkopuolelle, nämä arvot liitetään sinuun ja sinusta tulee nuo arvot elävänä; siirryt dualismin ulkopuolelle ja ylösnouset.

Vastauksena kysymykseesi tasosta seitsemän, minä olen siellä, lukemattomien enkelten kanssa. Vien sinut sinne uudelleen, ja jokaisen käynnin kautta tulet yhä tietoisemmaksi itsestäsi ja siitä, kuka olet. Tänään olen luonasi.

Me rakastamme teitä kaikkia. Me kaikki olemme Yksi.

---

Tunnen tämän hyvin lempeän energian ympäröivän minua, armollisena. Juuri nyt en tarvitse enempää sanoja; tunnen vain tätä energiaa, Rakkaudella viestien.

Tänään me jopa jätämme radioviestin väliin...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >