HomeViestejäLuxonia1.11.2010 - Galaktinen ulottuvuus, osa 3

1.11.2010 - Galaktinen ulottuvuus, osa 3

Viime päivinä on ollut niin paljon sisäistä toimintaa että luulin todella eilen että tulee oikosulku. Minun täytyi sulkeutua kaikelta.

Lauantai-iltana oli uusi "interdimensionaalinen kokemus" ja tällä kertaa se oli vaativampi kuin aikaisemmin. Nyt minulle on annettu aikaa toipua, seuraavan kokeen aika on avoin.

Koko eilisen päivän tuntui etten ollut tullut kunnolla takaisin, tuntui kuin tietoisuus olisi laajempi kuin ennen, ei tästä ulottuvuudesta. "Tunnustelen" edelleen tänään, koetan saada selvää energioista...

Mutta tiedän että Ajaxin siriuslainen tiimi on täällä, heillä on nyt paljon tekeillä "systeemini" kanssa. Joten Ajax, mitä tapahtuu?

---

On hyvin selvää että ihmiskeho ei ole optimaalinen väline interdimensionaaliseen matkustamiseen, mutta sopeudutte. Olemme nyt testanneet sen soveltuvuutta muutamilla tavoilla ja näyttää siltä, että meidän täytyy vielä kehittää sekä tekniikkaa että järjestelmiänne.

Olemme vakuuttuneita siitä että saamme tämän toimimaan.

Yritän selittää tämän niin että ymmärrät.

Sivilisaatioita on ympäri maailmankaikkeuden, useimmat niistä niin kaukana että jos matkustaisitte sinne valon nopeudella, elinikänne ei riittäisi perille pääsemiseen. Mikä siis on ratkaisu? Mielenne.

Mielenne, tietoisuutenne pystyy laajentumaan valtavasti, ja saavuttamaan nuo kaukaiset galaksit hetkessä, mutta tarvitsette kosketuskohdan sinne ensin. Tätä harjoittelette nyt: kosketuskohtien luomista niihin paikkoihin jonne myöhemmin matkustatte tietoisuudellanne. Ja myöhemmin voitte ottaa tiheämmän, lähes Maan tyyppisen kehon näissä paikoissa, mutta nyt olette vain harjoittelemassa kulkemista aika-avaruuden läpi, merkiten verkkoa. Myöhemmin kun ette ole niin tiheitä, voitte muuttaa sijaintianne verkossa kehossanne, voitte matkustaa yhtenä entiteettinä.

Tämä vaihe on vaativa, sillä tiedämme, että mielenne ei hyväksy tätä informaatiota, se on liikaa uskomusjärjestelmällenne. Älkää yrittäkö ajatella, menkää vain virran mukana.

---

Aivan, tässä on tosiaan paljon käsittelemistä ja viime aikoina olen muistellut viimeistä 13 vuotta, kaikkia pieniä ja suuria ihmeitä, ohjausta, synkronismia, koko tarinaa, vain uskoakseni. En tiedä kuinka moni meistä on käymässä tätä läpi, mutta varmasti en ole yksin. Pidän ajatuksesta, että meistä on tulossa galaktisen perheen itsenäinen jäsen. En vain ole varma että he valitsivat oikean henkilön hommaan. Voi kun joku keksisi "uskopillerin", ottaisin nyt yhden joka päivä.

Ja nyt kuuntelemaan radiosta mitä Kaikkeus haluaa tänään meille viestittää. Hmmm, taas suomalainen laulu, Uniklubi, Näiden tähtien alla.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >