HomeViestejäLuxonia22.10.2010 - Onnen päivät!

22.10.2010 - Onnen päivät!

Me olemme Maan Elohim. Teemme harvoin itseämme tunnetuksi, koska olette jo me. Tiedätte kaiken mitä teidän tulee tietää kun näette itsenne. Näin on.

On aikoja, jolloin teemme itsemme tiedetyksi ja nämä ovat muutoksen aikoja. Olemme kanssanne.

Siirtymän aikataulusta on eri arvioita. Meidän arviomme on 2012, kuten mayat ennustivat, mutta suuren siirtymän sisällä on siirtymiä. Jokainen ihminen kokee siirtymän itsenäisesti, vaikka he ottaisivat osaa yhteissiirtymään. Jotkut ovat jo siirtyneet. Jotkut siirtyvät vuoden 2012 jälkeen.

Siirtymä on luonnollinen osa kosmista kehitystä. Se on kuin vuodenajan vaihtuminen luonnossa. Kun yksi vuodenaika on koettu, on seuraavan vuoro. Siirtymä merkitsee uutta vuodenaikaa, uutta kokemusta.

Valotyöntekijät kaikkialla maailmassa ja muissa ulottuvuuksissa ovat tehneet upean työn mahdollistaakseen siirtymän. Oli aikoja, jolloin näytti että jokin toinen suunnitelma voisi korvata siirtymän, mutta nyt vaihtoehtoiset suunnitelmat on suljettu.

Henkilökohtaisesti jokainen teistä on käynyt läpi "vaihtumisprosessin". Kaikki kehossanne on uutta. Pian myös havaintotapanne on uusi. Uusia neuraalisia rakenteita syntyy parhaillaan kun luette tätä. Se tapahtuu nyt.

Monet teistä, jotka kantavat plejadilaista allekirjoitusta, ovat kulkeneet rankimmat polut läpi, jotta raivaatte tietä muille. Olette voineet ajatella, että kyse oli omasta, henkilökohtaisesta polustanne, oman sielunne kokemuksen vuoksi, kun ylemmällä tasolla kyse oli mikrokollektiivisesta kokemuksesta, joka valmisti polkua makrokollektiiviselle kokemukselle, massasiirtymälle. Mitä te olette tehneet, yksinään mutta yhdessä, oli kenraaliharjoitus ensi-iltaa varten. Ja se meni hyvin. Te kaikki suoriuduitte siitä hyvin.

Kuten olemme jo jonkun aikaa muistuttaneet tätä kanavaa, nyt on aika piristyä, iloita, hengittää, tehdä jotain mukavaa itsellenne. Kuljitte jo kovan osuuden läpi, teitte sen koko ihmiskunnan takia. Sallikaa itsenne tuntea iloa jälleen kerran, älkääkä huolehtiko siitä mitä on tulossa, kaikki on selvää.

Jatkatte edelleen virittymistä ja Valomääränne lisäämistä, osana jaettua prosessia, mutta olette jo tottuneet siihen. Vapauttakaa itsenne kokemustenne muistoista. Myönteisyys on nyt teille parasta lääkettä. Hymyilkää. Selviydyitte hienosti!

---

Hmmm. Olin itsekseni ajatellut, tai paremminkin toivonut, että siirtymä tapahtuisi jo ensi vuonna. Elohim myös päätti tämän viestin otsikon. Mutta nyt on taas musiikin paikka; mitä kaikkeus haluaa sanoa meille tänään? Ja radiosta kuuluu: Jamie Walters, Hold On, jonka jälkeen Cindy Lauperin Time After Time. Tuntuu, että niillä molemmilla on meille sanottavaa...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >