HomeViestejäLuxonia21.10.2010 - Uusi itse

21.10.2010 - Uusi itse

Uuden itsen määrittely ei olekaan pelkästään hurmoksellista tanssia ruusuilla; siinä tulee tuskallisen tietoiseksi myös piikeistä. Valitsemasi arvot testataan mitä hienovaraisimmilla ja voimallisimmilla tavoilla, ja tällä kertaa asiat ovat toisin: se olet sinä joka valitsee, tietoisena. Näinkö sen pitää mennä, Elohim?

---

Vastaus on viisaus. Aikaisemmassa elämässäsi valintasi perustuivat odotuksiin tai menneisyyden kokemuksiin. Nyt valitset henkilökohtaisten arvojesi ja luomasi viisauden pohjalta. Enää ei ole kysymys pelkästään sinusta, koska kykenet valitsemaan egon vaikutuksen ja vetovoiman ulkopuolella. Nyt olet valmis valitsemaan sen mukaan, mikä on kaikki mahdolliset asiat huomioon ottaen viisain vaihtoehto. Nyt luot.

Nämä ovat olleet ensimmäiset päivät, jolloin olet tullut tietoiseksi aidoista valinnoista ja harjoittelun edetessä se tulee helpommaksi. Kun olet sopeutunut, tuntuu kuin loisit virrassa, luonnollisesti, koska sinun ei enää tarvitse pysähtyä näkemään kaikkia vaihtoehtoja, olet tietoinen niistä osana itseäsi, niistä tulee osa tietoisuuttasi. Näet jokaisen valinnan polkuna ja voit vapaasti valita, minkä polun haluat kokea.

Luottakaa. Ei ole virheitä eikä mikään tapahdu sattumalta. Olette turvassa. Olette Uuden Maan Luojia.

Ja ihan henkilökohtaisena vinkkinä, yritäpä olla vähän iloisempi.

---

Iloisempi... hmmm. Tuntuu vaan, että tämä on vakavaa työtä ja siihen haluaa kiinnittää huomiota että homma pysyy lapasessa (ja on sellainen hienoinen halu piiloutua maailmalta ihan kokonaan, vanhat Valotyöntekijän tavat ovat tiukassa). Ja taas kerran haen tukea musiikista. Tässä viime päivinä on tullut kiinnitettyä huomiota musiikkiin. Tänä aamuna heräsin ja päässä soi Billy Idolin Sweet Sixteen. Kun kanavoin tätä tekstiä, päässä soi "...mä sulle luvannut en ruusutarhaa...". Nyt laitan radion päälle ja katsotaan, mitä universumi haluaa nyt kertoa minulle ja meille: Bruce Springsteen, Born to Run. Oho!

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >