HomeViestejäLuxonia23.10.2010 - Laaja ylösnousemussuunnitelma

23.10.2010 - Laaja ylösnousemussuunnitelma

Eilen juolahti mieleen, että tämä ylösnousemus/siirtymä on niin valtava hanke ja siinä on niin monta porukkaa virittelemässä meitä säännöllisesti, että ylemmällä tasolla täytyy olla jonkinlainen jättisuunnitelma. Ajattelin meitä sellaisina laitteisto/ohjelmisto/äly/henkisyysyksiköinä, joista jokaisella on oma päivitys- ja kytkentäsuunnitelmansa. Minulla on tietotekniikkataustaa ja sitä kautta aloin ajatella kattavia bugikorjauksia. Laajapohjaisessa projektissa korjataan vain fataalit ja kriittiset bugit ennen riliisiä, muut jätetään myöhemmin korjattaviksi.

Oli hauska hetki, kun ajattelin tätä kuvitteellista keskustelua plejadilaisystäviemme kesken.

- Hän ei ole nyt kanavoinut viikkoon. Avasitko kruunuchakran viimeisen virityksen jälkeen?

- Oho, unohtui! Käyn korjaamassa tilanteen kun hän nukahtaa.

Olen melko varma, että he tällä kertaa haluavat avata sanaisen arkkunsa.

---

Suunnittelu on todella tarkkaa ja jokaisen kerroksenne tulee sopia siihen liittyviin kerroksiin. Me teemme työtä "mekaanisella tasolla" ja varmistamme, että aluksenne kykenevät siihen mitä on suunniteltu, solutasolta aina chakroihin liittyviin korkeampiin aisteihin saakka. Alus on perusta, jolle kaikki muu rakentuu.

Siriuslaiset huolehtivat voimarakenteesta ja varmistavat, että johdotus kestää valon määrän. Elohim on ihmisen systeemiarkkitehti, he kokoavat kaiken yhteen. Henkinen tasapainonne on enkelten käsissä. Tämä on yhteishanke.

Ehkä olet jo huomannut vaiheistuksen: me tulemme työstämään kehoasi kolmeksi päiväksi, sitten tasaannut muutaman päivän ajan. Sitten Ajax tiimeineen tulee työstämään sinua, ja jälleen tasaannut. Elohim tulee ja pysyttelee luonasi ja jättää sinut sitten enkelten huomaan. Sitten, kun olet tasaantunut kaikilla tasoilla ja järjestelmäsi on vakaa, aloitamme uudelleen.

Ja tänään on taas meidän vuoromme kohottaa sinut pykälä ylöspäin. Kuten ennenkin, vaihe kestää kolme päivää.

Olette jo hyvin lähellä tavoitetta ja monet galaktiset rodut tarkkailevat teitä, sillä he haluavat nähdä uuden ihmisen. Galaktiseen Liittoon ei tule uusia jäseniä ihan joka päivä.

---

Aloin jo eilen nähdä sinisiä valonvälähdyksiä, jotka ennakoivat plejadilaisten tuloa. Tämä "järjestelmäajattelu" on hyvin mielenkiintoinen ja varmaan tulevissa kanavoinneissa seurattava juttu. Jo muutaman kerran luonani on käynyt galaktisia edustajia. Heidän kanssaan ei ole ollut vielä mitään kommunikointia; on tuntunut siltä kuin tulisi totuttautua näkemään heitä ympärillä ja tulla tutuksi heidän erikoisten ulkomuotojensa kanssa - kaikki heistä eivät ole ihmispohjaisia.

Mutta eipäs unohdeta musiikkia. Tänä aamuna heräsin siihen, kun The Beatles lauloi päässäni Can't Buy Me Love. Ja laitetaanpas nyt radio päälle ja katsotaan, mikä viesti sieltä tulee: The Beatles, Help!

Ei tässä nyt voi muuta kuin hymyillä...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >