HomeViestejäLuxonia20.10.2010 - Rentoudu ja luota

20.10.2010 - Rentoudu ja luota

Edelliset kaksi päivää olivat käytännössä astumista tunnetehosekoittimeen, jotta saisin kiinni rutiinireaktiot ja pääsisin näkemään voisiko ne korvata uusilla reaktioilla, tai arvioimaan oliko mikään reaktio edes tarpeen. Koko ympäristöni otti osaa tähän harjoitukseen ja jopa kaikkeus päätti tuoda eteeni niin suuria asioita, että oli oikeasti lähteä taju.

Sen ei pitänyt olla testi, mutta kyllä se vaan siltä tuntui. Onkos mitään kommentoitavaa, Elohim?

---

Se oli vaativaa, sen pitikin olla, jotta reaktiosi ovat aitoja. Jos se olisi ollut löysempää, olisit nähnyt vähemmän aitoa itseäsi. Se oli myös hyvää harjoitusta neutraalissa tilassa pysymiseen ja omassa voimassa pysymiseen. Tämä on homman tarkoitus: pysyä omassa voimassa, omassa tasapainossa, riippumatta siitä mitä itsen ulkopuolella tapahtuu. Jos menetät tasapainosi ulkopuolisen syyn takia, opit palaamaan tasapainoon hetkessä. Tähän tarvitaan harjoitusta ja sitä, että osa tietoisuudesta on aina korkeamman itsen tasolla.

Eilisessä meditaatiossa näit uuden ylemmän chakran valottuvan. Tämä on elävä liityntä korkeampaan itseesi. Liityntä on nyt aina avoinna niin halutessasi. Harjoittele sen käyttöä. Se on se "MINÄ OLEN NYT"-olemisen muoto, jonka integroit itseesi eilen. Monet Valotyöntekijät kokevat näitä samoja juttuja nyt. Teidän tulee kyetä hallitsemaan itsenne, muuntaa vanhat reaktiot uusiksi tai neutraaleiksi, ylemmiksi. Sitten olette valmiita oppimaan lisää Valosta ja siitä, miten Valoa käytetään luomisessa.

(Tunnen Elohimin "hymyilevän", säteilevän tätä kaunista energiaa - löytyykö siihen jokin erityinen syy?)

Otat kaiken niin vakavasti. Iloa elämään! Nämä ovat ihmeellisiä aikoja! Mikään ei ole sattumaa. Jokainen askel on suunniteltu. Rentoudu ja luota!

---

Ok. Juuri nyt uusin lempikappaleeni, Lady Antebellumin Need You Now alkaa soida radiossa. Seurataanpa ohjetta: rentoudun ja luotan!

http://www.youtube.com/watch?v=JpVq5IOay48

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >