HomeViestejäLuxonia19.10.2010 - Irti kahleista

19.10.2010 - Irti kahleista

Vain kaksi yötä ja yksi päivä tätä kokemusta takana ja on aivan uupunut olo. Viime yönä kuuntelin musiikkia pitkään, jotta pääsen tasapainoon, ja heräsin aamulla yläkerrasta kuuluvaan poraamisen ääneen - naapuri on viime aikoina alkanut porailla ennen töihinlähtöä. Betonivalmisteisessa talossa kaikki asukkaat heräävät hänen tahtiinsa...

Mitä tähän mennessä on opittu? Olen päässyt kohtaamaan syvään juurtuneita reaktioita eteen tulevissa asioissa, jotta voin valita uudemman kerran. Tuntuu kuin ohjelmoisi itseään uudestaan - ikään kuin luo uuden vastineen, joka ei perustu menneisyyden kokemuksiin vaan tähän hetkeen. Elohim, selitä, kiitos!

---

Yritämme. Valo kykenee muuntamaan kokemustasi, mutta sinun tulee olla siitä tietoinen nyt-hetkessä. Olette siirtyneet ego-pohjaisesta kokemuksesta toiselle tasolle, mutta ette ole vielä täysin integroituneet. Olette enemmän virrassa kuin aikaisemmin, mutta ette vielä kokonaan nyt-hetkessä.

Tuomme eteenne tilanteita, joissa teistä on tullut rutiinin matkaajia. On teidän tehtävänne rikkoa rutiinit, nähdä ne rakenteet, jotka pitävät teitä vankeina. Jotkut näistä rakenteista syntyivät menneiden elämien aikana ja ne ovat juurtuneet niin syvään, että voi olla haasteellista edes nähdä niitä.

Jotta sinä ja kaikki Valotyöntekijät voitte luoda vapaasti, teidän tulee tulla tietoisiksi itsestänne nyt-hetkessä, ilman rutiineja tai aikansa eläneitä reaktioita. Silloin kykenette, jokaisessa nyt-hetkessä, luomaan vapaasti. Teillä on aitoja valintoja, aitoa voimaa.

Olette murtautumassa vapaiksi. Kun olette tietoisia valinnoista ja teette niitä vapaasti, Valo vahvistaa tahtonne ja tarkoituksenne. Hämmästytte vielä.

---

Ok, tämä kuulostaa tärkeältä, joten tehdään parhaamme. Ihan mielenkiinnosta laitanpa nyt radion päälle ja katsotaan, löytyykö sieltä viestiä tälle päivälle...

Dire Straits, Brothers in Arms http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk&ob=av2n

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >