HomeViestejäLuxonia18.10.2010 - Suostutko valaisemaan maan?

18.10.2010 - Suostutko valaisemaan maan?

Tänä aamuna nautin kahvikupposesta, kun minulta kysyttiin kysymys. "Suostutko ottamaan vastaan tehtävän valaista maa, jotta vanha voi kuolla ja uusi alkaa?" Kysyin kaikki varmistuskysymykset liittyen siihen, että tämä varmasti on kaiken mahdollisen ylimmän tarkoituksen mukaista, ja vastaus joka kysymykseen oli kyllä. Otin tehtävän vastaan. Ehkäpä saamme lisää tietoa?

---

Tämä on Ajax Siriukselta taas, hei! Teistä eli niistä Valotyöntekijöistä jotka tulivat tähän nyt-hetkeen, on tullut uusi valorakenne. Viimeisin portti 10:10:10 on viimeistellyt henkilökohtaisen valolisäyksenne ja olette valmiita siirtymään eteenpäin.

---

Ja siinä olikin kaikki, mitä Ajaxilla oli jaettavaa, joten käännytäänpä enkelten puoleen. Sama kysymys, saisimmeko lisätietoja, kiitos?

---

(Hiljaisuus.)

---

Elohim?

---

Tämä tapahtuu niin monella tasolla, että sitä on hankala tuoda esiin sanoina; ei ole kyse siitä että tietoa haluttaisiin millään tavalla pihdata, mutta se vain on sanojen ulottumattomissa.

Kaikki teidät johdatetaan läpi. Jokainen teistä on täysin turvassa koko kokemuksen ajan.

Kehonne ovat muuttuneet. Muutos ei näy vielä ulkopuolella, mutta sisällänne kaikki on uutta. Seuraavien kahden päivän ajan harjoitatte Valon ylläpitämistä, Valon hallintaa, Valon jakamista, hereillä ja unessa. Luojana oleminen tarkoittaa hallintaa, muuten tuloksena on kaaos. Jokaisessa laajennetussa nyt-hetkessä olette tietoisia ja valitsette sen mukaan. Se ei ole testi, olette kaikki läpäisseet testinne. Tämä on "käyttöönottovaihe". Opitte hallitsemaan uutta itseänne. Olette valmiita. Olette jo uusi ihmispohjainen laji. Olemme kanssanne.

---

Hmmm. Tämä tuntuu olevan niitä tapauksia, joissa mennään virran mukana, ollaan parhaamme ja katsotaan mihin se johtaa.

Toivon meille kaikille vahvoja merkkejä.

Ja Enkeleitä...

 

PS. Tätä työstäessä radiosta kuului Extremen laulama More Than Words eli enemmän kuin sanoja, merkki: http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >