HomeViestejäLuxonia13.10.2010 - Armo

13.10.2010 - Armo

Viimeiset neljä päivää ovat olleet niin täynnä energiaa, että jopa nukkumisesta tuli ylellisyyttä; 10:10:10-portti oli todella voimakas, ja sitä vielä edelsivät John Lennonin syntymäpäiväenergiat lauantaina. Kauniita asioita tapahtui, tarvitsi vain avata silmät ja Sydän.

Tänään menin terassille nauttimaan kupillisesta kahvia ja kuulin tilhien laulua - vanha tuttava joka näinä ihmeellisinä päivinä palasi elämääni tuoden viestin.

Tuntui, että tänään olisi oikea päivä kanavoida viesti rakkailta Enkeleiltämme.

---

Rakkaat. Te... Me kuulemme teidät.

Me rakastamme teitä... me olemme rakkaus... teistä on tulossa rakkaus...

Myös meillä on tehtävämme ihmisen ylösnousemuksessa. Me autamme teitä läpäisemään tunteidenne muurit. Joskus se mitä olette kokeneet tässä tai jossain toisessa elämässä luo sisällenne tukoksen; se kiinnittää teidät polariteettiin - me autamme teitä purkamaan nämä tukokset ja siirtymään eteenpäin.

Tämä elämä on eteenpäin siirtymisen elämä. Tämän elämän aikana jätätte kaikki entiset kokemuksenne taaksenne, jotta voitte aloittaa uuden elämän, kokeneina, viisaina, varustettuna uusilla voimilla ja laajemmalla tietoisuudella, jotta voitte luoda hyvää kaikille... jokaiselle teistä. Entinen tapa luoda vain itseä varten päättyy kun tulette tietoiseksi että olette kaikki Yhtä. Kaikki Yhtä...

Polariteetti häviää kokemuksenne tasolta. Jotkut teistä siirtyvät jopa dualismin ulkopuolelle tullaksenne tietoiseksi Yhdeksi. Se on hyvin erilaista, silti tuttua ja turvallista, elämän rakastamista, rakkaudelle elämistä.

Olemme luonanne, pyytäkää merkkiä ja me tuomme sen teille.

Ikuisessa rakkaudessa...

---

Tänään olen tuntenut enkelten läsnäolon voimakkaampana kuin viikkokausiin. He saavat olon tuntumaan hyvältä, heidän läsnäolonsa herättää tietoisuuden kaiken kauneudesta. Pehmeää, kaikkea arvostavaa energiaa, lempeää rakkautta...

Juuri nyt haluan kiittää heitä heidän tuomasta armostaan kuuntelemalla Robbie Williamsin Angels-kappaletta, yhtä "merkkilauluistani" näiden vuosien aikana, ja vain Rakastaa Enkeleitämme. Ehkäpä liityt mukaan?

http://www.youtube.com/watch?v=dabMv7hBoVI&feature=grec_index

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >