HomeViestejäLuxonia5.10.2010 - Valokehon valmistelu

5.10.2010 - Valokehon valmistelu

Olen Ajax Siriukselta. Te joiden kundalini nousee päivittäin olette valmiita ottamaan vastaan valokehonne. Perusrunko on jo asennettu paikalleen ja jotkut sen sisäiset, ulkopuolisia chakroja kuvaavat liitoskohdat on jo valotettu ja kytketty toisiin liitoskohtiin siinä määrin kuin kytkentätilanteenne antaa mahdollisuuden. Kun kaikki valot on aktivoitu ja niiden väliset kytkennät tehty, alatte integroida hienojakoista meridiaaniverkostoa, joka alkaa aktivoitua henkilökohtaisen valotasonne mukaan.

Valokeho ja sen hienojakoisemmat komponentit on valmisteltu ylemmissä ulottuvuuksissa, ja nyt se tuodaan teidän olemassaolonne tasolle, jotta myös kehonne voi siirtyä Uuteen Maahan, johon tietoisuutenne kykenee jo tahtoessaan siirtymään.

Jos ette vielä tiedä miten siirtää tietoisuus viidenteen ulottuvuuteen, kokeilkaa tätä. Rentoutukaa. Nostattakaa kundalini. Siirtäkää tietoisuus tahdon avulla korkeamman itsenne tasolle. Hidastakaa, kunnes olette tiukasti ankkuroitunet nyt-hetkeen. Avatkaa tietoisuutenne nyt-hetken voimalle ja mahdollisuuksille. Luokaa. Laajentakaa nyt-hetkeä. Jos lineaarisuuden ulkopuolella toimiminen tuntuu hankalalta, venyttäkää nyt-hetkeä "pituussuunnassa", jotta se tuntuu jatkuvammalta. Leikkikää sillä.

---

Kun menin eilen illalla nukkumaan, näin kundalinin noustessa monimutkaisen kuvioinnin laskeutuvan ylleni. Katsoin sitä jonkun aikaa, kuinka värikkäät sähkövirtaukset kulkivat kuvioissa, ja näin tämän kuvioinnin ympäröivän minut, sitten siirtyvän minuun, tulevan osaksi minua. Olo oli turvallinen ja varma, kun tunsin uuden valorakenteen liittyvän minuun, kiinnittyen jo valmiina paikallaan olevaan runkoon.

Ylösnousemus ja siirtymä ovat vaiheistettuja tapahtumia, joissa energia seuraa ajatusta. Kun aikaansaamme tietoisuutemme yhteyden viidenteen ulottuvuuteen ja kykenemme liikkumaan kolmannen ja viidennen tietoisuuden välillä, myös kehomme aloittavat nopeat valmistelut seuraavaan evoluution muotoonsa, valokehoon.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >