HomeViestejäLuxonia4.10.2010 - Yksinkertaisuuden ihme

4.10.2010 - Yksinkertaisuuden ihme

Olen Ajax Siriukselta. Haluan osoittaa hyvin yksinkertaisella tavalla, miksi Rakkaus, joka johtaa Rauhaan, on se tie jonka sivilisaatiot valitsevat kehityspolukseen, kun ne pääsevät polariteetin ensimmäisten askelmien yli.

Logiikka on hyvin yksinkertainen.

Polariteetin negatiivinen ilmentymä + polariteetin negatiivinen ilmentymä = Loppu

Polariteetin negatiivinen ilmentymä + polariteetin positiivinen ilmentymä = Kumoavat toisensa

Polariteetin positiivinen ilmentymä + polariteetin positiivinen ilmentymä = Rajaton mahdollisuus

Maa on kokenut lukuisia sivilisaatioita, jotka päätyivät tuhoamaan itsensä. Jotkut sivilisaatiot kykenivät nousemaan seuraavalle tasolle, oppi mukanaan. Te nousette seuraavana, ette tuhonneet ihmiskuntaa.

Voit neutraloida minkä tahansa negatiivisen ilmentymän suuntaamalla siihen Rakkautta, jos haluat, tai voit antaa sen rusentua itseensä. Ei ole mitään oikeaa ja ei ole mitään väärää.

Ylösnousemuksen kannalta on ero siinä mitä valitset: kun valitset Rakkauden, valitset ylösnousemuksen. Se on niin yksinkertaista. Ihmisen tasolla alat silloin vapauttaa itseäsi polariteetin kokemuksista. Jos olet arvottanut itseäsi sen mukaan mitä omistat, luovut siitä kaikesta, jotta löydät todellisen sisäisen arvosi. Jos olet tukeutunut perheeseesi ja ihmissuhteisiisi, jotta ne kannattelevat sinua, annat niiden katketa löytääksesi oman täysivaltaisuutesi - opit seisomaan omilla jaloillasi. Jos olet pelännyt elää elämääsi aitona ihmisenä, kohtaat jokaisen pelkosi, kunnet tiedostat ettei niitä koskaan ole ollut edes olemassa - löydät sisäisen voimasi. Paradoksaalisesti elämäsi alkaa tässä kohtaa, uudella tasolla. Kun tulet tietoiseksi siitä kuka aidosti olet, alat valaistua eksponentiaalisesti, koska olet vapauttanut itsesi polariteetista. Sinusta on tullut luoja, joka tulee yhä enenevässä määrin tietoiseksi itsestään kaikessa - ylimpänä tasona tulla eläväksi Yhdeksi, ollen jatkuvassa yhteydessä Yhden kanssa joka olet sinä, luoden Yhdessä. Rakkaus = Yksi.

Totuus on aina yksinkertainen. Jätän sinut nyt tähän ajatukseen: ihmeet ovat yksinkertaisia.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >